Vocea Olteniei: Nepăsarea care ne omoară. La propriu

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un craiovean de 63 de ani a fost lovit ieri de un taxi în timp ce traversa pe trecerea de pietoni. A murit în ambulanţa care îl ducea la spital.

„Ştire banală”, au dat plictisiţi din mână corespondenţii de presă locali, „răsfăţaţi” în ultimele săptămâni: la 13 martie, un june al Băniei a trecut intenţionat cu maşina peste o studentă din Bulgaria care îndrăznise să răspundă şicanelor lui. Fata s-a ales cu bazinul fracturat în patru locuri şi o operaţie la picior.

La 15 martie, o călugăriţă de la Hurezi lovea în plin pe o trecere de pietoni din Râmnicu Vâlcea două fetiţe care traversau pe verde. O copilă a murit pe loc, cealaltă a ajuns la spital. Un băiat de 13 ani din Craiova şi mama lui au fost izbiţi, la 8 aprilie, de o maşină care dădea cu spatele. Târât 30 de metri, puştiul a fost operat ieri.

La 29 martie, un agent de poliţie din Piscu Vechi – Dolj a spulberat o biciclistă care mergea pe marginea drumului, apoi a fugit de la locul accidentului, s-a întors pentru a-şi recupera plăcuţa de înmatriculare şi dus a fost. Şi craioveanul Cosmin Drăgan s-a întors din drum, după ce l-a lovit, la 2 aprilie, pe Pavel Rentea, de 62 de ani, pentru că traversase prea încet strada cu nepoţica de mână.

Supărat că şi-a pierdut brăţara, agresorul l-a mai lovit o dată, bunicul murind câteva ore mai târziu. Concluzia prefectului la acest caz: presa a mediatizat excesiv „manifestări izolate ale unor participanţi la trafic” nu îi va ajuta pe şoferii implicaţi să-şi observe tupeul, laşitatea, secunda de neatenţie cât o viaţă de om. Ele au fost surprinse de sus, fie şi doar de camerele video.

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite