Craiova: Viitoarele soţii, cununate în zdrenţe cu dantelă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Viitoarele soţii, cununate în zdrenţe cu dantelă
Craiova: Viitoarele soţii, cununate în zdrenţe cu dantelă

Comercianţii din Târgul Romaneşti au scos la vânzare rochii de mireasă la mâna a doua. Tot mai multe tinere îşi negociează în târg preţul pentru vestimentaţia pe care o vor purta în noaptea nunţii.

Rochiile pot fi achiziţionate de la cel mai mare talcioc din Oltenia nu doar din mormanele cu marfă second-hand, dar şi la cerere.


Croitor de ocazie, în târg


Marga Voisină (30 de ani) a apelat la oferte cât mai inedite, ca să-şi atragă clienţi. „Zi ce vrei şi-ţi aduc! Am acasă rochia lu’ soru-mea, care e mai umflată, cu paiete şi trenă, deşi are un pic de voal rupt, că s-a agăţat în timp ce ieşea pe poartă spre biserică. Are mărimea 40, dacă te cuprinde. În caz că-ţi vine largă, o mai strâmtăm, că am foarfecă, ac, aţă, şi pot să-ţi iau măsură. Dacă e prea mică, mai punem material şi se rezolvă”, ne asigură femeia. Nu este singura propunere. Negustoarea ne povesteşte că o cumnată ne poate închiria rochia pe care o purta când i-a jurat soţului iubire veşnică. „Ruda asta a mea nu vrea s-o vândă, că cică s-o mai ţină ca amintire, dar o închiriază pentru 10 lei. Rochia e ca de zâne, exact cum purtau împărătesele pe vremuri. Da’ să ştii că nu e albă, cumnata nu fusese fată mare când s-a luat cu frate-meu. A făcut-o crem, ca să nu fie cu păcat”, mai spune Marga Voisină.

Aflaţi din Adevărul de Seară de luni, din Craiova, ce modele de rochii de mireasă se mai găsesc în cel mai mare târg de haine la mâna a doua din Oltenia.

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite