VIDEO-Fiul interlopului Caiac a primit mandat de arestare.Cosmin Pîrvu zis şi „Coco“ este acuzat că vindea etnobotanice

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cosmin Pîrvu  şi restul grupului infracţional vindeau etnobotanice
Cosmin Pîrvu şi restul grupului infracţional vindeau etnobotanice

Procurorii DIICOT Craiova, au efectuat în urmă cu două zile 10 percheziţii domiciliare în oraş. Au descoperit 1200 de grame de etnobotanice. Opt persoane au fost reţinut şi duse la audieri. 

Cosmin Pîrvu zis şi „Coco“, fiul interlopului Caiac, ucis după o partidă de poker, este liderul reţelei. În locuinţa tânărului pe masa din sufragerie a fost găsită o mare cantitate de etnobotanice „Grupul infracţional era în atenţia noastră de aproximativ un an. 60 de tineri au ajuns la spital din cauza consumului de etnobotanice. Vindeau drogurile pe strada Cîmpia Islaz la numărul 4“, a spus Adrian Glugă, procurer şef în cadrul DIICOT Craiova.

VIDEO   

Cosmin Pârvu zis „Coco”, de 24 de ani Andrei Dincă, de 18 ani, Dragoş Dorobanţu zis „Pif”, de 24 de ani, Radu Mîrşan, zis „Duki” de 23 de ani, Cristian Dumitru zis „Dinamo” de 22 de ani, Ştefăniţă Marta zis „Oaie”, de 20 de ani, Mădălin Curteanu zis „Hazard”, de 25 de ani, Ionuţ Cioroianu, de 20 de ani şi Adrian Caitanovici de 21 de ani, sunt prezenţi în acest moment la  Tribunalul Dolj cu propunerea de arestare preventivă.

Membrii grupului sunt acuzaţi de  săvârşirii infracţiunilor de constituire a unui grup infracţional organizat şi efectuarea de operaţiuni cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive în variantă agravantă, mai exact, potrivit art. 18 din legea 194/2011, dacă efectuarea de operaţiuni cu produse ştiind că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive a avut ca urmare vătămarea uneia sau mai multor persoane care necesită pentru vindecare îngrijiri medicale de cel mult 60 de zile, pedeapsa este închisoarea de la 6 la 12 ani.

Cosmin Pârvu (22 de ani), fiul interlopului craiovean Mihai Pârvu (care a fost împuşcat mortal de un alt interlop în urmă cu patru ani), a fost oprit în trafic în 2010 de poliţiştii craioveni, în timp ce se afla la volanul unui autoturism Volkswagen. În urma percheziţiei, asupra tânărului s-a găsit un plic cu cocaină, care a fost confiscat de oamenii legii. Cosmin Pârvu figurează pe lista consumatorilor de droguri din Dolj.

S-a urcat băut la volan

Fiul interlopului Caiac a intrat cu maşina pe data de aprilie într-un gard. Tânărul se afla la volanul Mercedesului său şi era sub influenţa alcoolului.

A fost campion la box

Cosmin Pârvu a obţinut de trei ori titlul de campion naţional al României şi a fost component al lotului naţional de juniori. Debutul profesinist şi l-a făcut la Gala de Box de la Constanţa din 2007, atunci când a obţinut o victorie clară în faţa letonului Roman Chelingarjan. Prestaţia tânărului pugilist craiovean l-a mulţumit la vremea aceea şi pe Rudel Obreja.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite