Vicepreşedintele infractor de la Consiliul Judeţean Dolj cerea sume mari de bani oamenilor pentru a-i trece fraudulos graniţa „I-am dat 1500 de mărci să mă ajute“

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Laurenţiu Ivanovici a fost condamnat la închisoare cu executare
Laurenţiu Ivanovici a fost condamnat la închisoare cu executare

Actualul vicepreşedinte al Consiliului Judeţean Dolj, a fost condamnat la închisoare cu executare în anul 2003. Laurenţiu Ivanovici a fost arestat pentru că a facilitat unor persoane trecerea frauduloasă a graniţei contra unor sume cuprinse între 1500 şi 2000 de mărci.

Sub protecţia anonimatului una dintre persoanele care a trecut frudulos graniţa cu ajutorului vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Dolj, a decis să rupă tăcerea „I-am dat 1500 de mărci lui Laurenţiu Ivanovici să mă ajute. L-am cunoscut prin intermediul unui prieten, care m-a dus la el. Mi-a spus în faţă că dacă nu am bani nu mă rezolvă. În anul 2002 am trecut fraudulos graniţa,iar  nimeni nu m-a întrebat absolut nimic. Ştiu că a mai ajutat şi alte persoane “, a spus una dintre persoanele  pe care vicepreşdintele Consiliului Judeţean Dolj a ajutat-o să treacă graniţa.

Laurenţiu Ivanovici a fost condamnat în anul 2003 la două luni de închisoare cu executare. Actual vicepreşdinte al Consiliului Judeţean Dolj, a declarat  în urmă cu câteva zile  că nu a fost certat cu legea „Am cazierul curat“.

CITEŞTE AICI CONDAMNAREA ÎN CAZUL VICEPREŞEDINTELUI CONSILIULUI JUDEŢEAN DOLJ

con

Ivanovici este membru PNL şi a fost propus pentru funcţia de vicepreşdinte al Consiliului Judeţean Dolj, de Mihai Voicu, preşedintele PNL Dolj şi Dan Mogoş, actualul preşedinte al Agenţiei Domeniilor Statului.

Vicepreşedintele Consiliului Judeţean Dolj a reuşit să scape de închisoare printr-o lege de graţiere, 543/2002, aplicată tuturor pedepselor mai mici de cinci ani, cu excepţia anumitor infracţiuni. A stat totuşi în spatele gratiilor mai bine de o săptămână.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite