Craiova: Lucian Velica şi Alise Pătru au câştigat zeci de concursuri de dans

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Lucian Velica şi Alise Pătru au câştigat zeci de concursuri de dans
Craiova: Lucian Velica şi Alise Pătru au câştigat zeci de concursuri de dans

Cei doi parteneri de scenă au participat la peste 80 de competiţii naţionale şi internaţionale. De fiecare dată, juriul  a fost impresionat de eleganţa şi sensibilitatea lor.

Ea - tăcută, el - vorbăreţ. Alise încă nu s-a hotărât ce vrea să devină. În schimb, Lucian ştie sigur că vrea să fie un medic renumit, fără să renunţe la pasiunea pentru muzică. Lui Alise îi place rumba, un stil caracterizat prin mişcări lente. Lucian iubeşte samba, unde este nevoie de multă energie.

Vor să ocupe prima treaptă a podiumului

Chiar dacă se deosebesc în viaţa de zi cu zi, elevii din clasa a VIII-a au un acelaşi scop: să uimească publicul prin profesionalismul de care dau dovadă pe scenă. „Ne dorim să fim cei mai buni. Lăsând modestia la o parte, nu cred ca în Craiova să fie cineva care să ne întreacă în acest domeniu. Poate o exista, iar noi nu am auzit de ei“, este de părere Lucian.

Dacă dimineţile şi le petrec la şcoală, studiind conştiincios materiile, în fiecare seară se prezintă la Clubul Sportiv Voinţa, pentru a se antrena alături de Mioara Popescu, preşedintele Clubului de Dans Sportiv Patricia Dance. „Dacă nu am fi avut un profesor talentat, mă tem că nu am fi ajuns la acest stadiu. Cu doamna Mioara exersăm de când eram micuţi, eu în clasa I, iar Lucian într-a II-a. Practic ne-a format ca artişti“, este convinsă Alise.

Citiţi în Adevărul de Seară Craiova continuarea poveştii celor doi dansatori.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite