Craiova: Vecinii bătrânei ucise se tem de criminal

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Vecinii bătrânei ucise se tem de criminal
Craiova: Vecinii bătrânei ucise se tem de criminal

Fiul femeii omorâte ieri în Brazda lui Novac mărturiseşte că mama sa i-a spus că ar fi urmărită, însă el nu a luat-o în seamă 

Jefuită şi ucisă! Bătrână găsită moartă în casă

Locatarii din blocul G4, locul crimei, au declarat că le este frică să mai plece de acasă, să nu păţească şi ei acelaşi lucru. 

Oamenii cer poliţiei să facă tot posibilul pentru a descoperi cât mai repede criminalul. Vecinii de pe palier spun că făptaşul ar putea fi un fost chiriaş al Lucreţiei Andronache, femeia ucisă, cunoscut ca scandalagiu. „Ştiu că avea probleme cu fostul chiriaş. Era un bărbat mai ciudat, care nu voia să plătească mereu chiria. Am înţeles că băiatul ei a găsit urme de violenţă şi casa era răvăşită“, a declarat o vecină de la etajul 4, care a vrut să rămână sub anonimat.

 „Sunt îngrozită că s-ar putea întoarce“
„Credeţi-mă că nu mai ştiu ce să fac. Sunt îngrozită că acel bărbat s-ar putea întoarce“, a încheiat femeia. Unul dintre băieţii bătrânei ucise, Toma Andronache, a acceptat să vorbească despre mama sa. „Era o femeie liniştită. Nu a deranjat pe nimeni niciodată. Am înţeles că nu prea îi dădea banii la timp şi pe tema asta erau discuţii. Auzisem cu ceva timp în urmă varianta că se plângea că ar fi urmărită. Nu am luat în seamă, credeam că i se pare. Nu credeam că se poate ajunge la aşa ceva“, a precizat Toma Andronache. „În jurul orei 11.00 fratele meu a găsit-o decedată în casă şi avea urme de violenţă. Am auzit că fostul chiriaş era recalcitrant şi a avut anumite probleme şi cu cineva din bloc“, a continuat Toma.

„Ar trebui să se facă mai multe razii ale poliţiei“
Lucreţia Andronache avea 86 de ani şi era suferindă de astm. Vecinii nu pot să creadă ceea ce s-a întâmplat şi atrag atenţia că poliţia ar trebui să facă mai multe razii în zonă. „O ştiu pe doamna care a murit. Ultima dată am văzut-o sâmbătă seara când stătea cu alte vecine pe bancă. Ieri nu s-a auzit nimic atunci când s-a întâmplat tragedia. Dacă nu greşesc, a mai fost săptămâna trecută, tot joi sau vineri, tot pe bancă, şi nu părea a avea probleme cu cineva. S-au înmulţit cazurile în zona noastră. În ultimul timp au fost destule spargeri de maşini. În plus, nu ştii niciodată pe cine aduci în casă să stea în gazdă. Ar trebui să se facă mai multe razii ale poliţiei să vadă ce se întâmplă“, a spus Vicenţiu Păuna, care stă tot la parter, ca şi persoana decedată. În această dimineaţă, în jurul orei 11.00, poliţiştii au venit să preleveze probe. „S-a făcut autopsia, dar momentan este irelevantă. Aşteptăm să vedem rezultatele cercetărilor suplimentare“, a declarat purtătorul de cuvânt al Parchetului de lângă Tribunalul Dolj, Bagda Bădescu.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite