Varianta Conceicao a picat! Balaci a refuzat postul de antrenor al Craiovei, clubul caută alte soluţii

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Noul preşedintele al clubului Universitatea Craiova, Ion Geolgău, a afirmat că l-a propus pe Ilie Balaci pentru funcţia de antrenor principal, după ce negocierile cu Toni Conceicao au fost sistate.

Revenit în conducerea Ştiinţei, Geolgău are misiunea de a găsi în aceste zile un antrenor pentru echipă. Fostul atacant al Craiovei Maxima s-a gândit imediat la Ilie Balaci, dar „Prinţul“ a declinat oferta.

„Mă bucur nespus de mult că am revenit la Universitatea Craiova. Este echipa care m-a format ca om. Din momentul în care am ajuns la o înţelegere cu Adrian Mititelu, acesta m-a încredinţat să caut un antrenor. L-am propus pe Ilie Balaci, dar acesta deocamdată pare mai interesat să plece din nou afară, pentru că se pare că i-a venit o ofertă de nerefuzat. Aşadar căutăm alte variante. Cert este că până joi cel târziu vom anunţa noul antrenor al echipei. Nu trebuie să facem o alegere pripită, trebuie luată cea mai bună decizie“, a spus Geolgău la Oltenia TV.

Ştiu că Adrian Mititelu a cerut ca Toni Conceicao să vină la începutul acestei săptămâni, dar el a amânat până pe finalul săptămânii. Nu se mai putea aştepta. Astfel s-a decis să se întrerupă discuţiile cu el“, a dezvăluit Ion Geolgău.

În urmă cu o săptămână apăruse informaţia că Antonio Conceicao, fost şi la CFR Cluj, s-a înţeles cu oficialii clubului Universitatea Craiova, variantă confirmată însă doar de impresarul lusitanului, Marcel Popescu.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite