Craiova: Vali Badea şi-a luat adio de la Universitatea

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Atacantul Valentin Badea şi-a reziliat, azi, pe cale amiabilă contractul cu Universitatea Craiova, la numai şase luni de la transferul în Bănie, şi este al treilea jucător aflat în această situaţie, după Dorel Stoica şi Florin Şoavă.

"Nu mi-am dorit să plec de la Universitatea, aş fi vrut să mai joc aici, dar dacă oficialii clubului mi-au cerut asta şi nu am avut ce să fac. Aş fi vrut să fac mai mult pentru echipă şi îmi pare nespus de rău că am prins această situaţie dificilă şi pentru club. Am ceva oferte din străinătate, dar deocamdată nu e nimic concret", a spus Badea, pentru NewsIn.

Totuşi, conform unor surse, atacantul încearcă să negocieze cu Mititelu pentru a-şi primi măcar o parte din restanţe, pentru că nu a mai primit salariul de mai multe luni. Sosit în vară la Craiova din postura de jucător liber de contract, Badea a evoluat în 13 meciuri în prima parte a campionatului şi a înscris de numai trei ori.

Valentin Badea este al treilea jucător care îşi reziliază contractul cu Universitatea în această iarnă, după Dorel Stoica şi Florin Şoavă. De asemenea, australienii Joshua Rose, Josh Mitchell şi Michael Baird negociază cu oficialii clubului plecarea de la Craiova. Cel mai probabil, Badea va pleca în Azerbaidjan, avand o ofertă de la FK Standard, penultima clasată în prima ligă azeră.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite