Craiova: Valerică Găman vrea victoria cu orice preţ contra Moldovei (GALERIE FOTO)

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: Valerică Găman vrea victoria cu orice preţ
Craiova: Valerică Găman vrea victoria cu orice preţ

Reprezentativa de tineret a României a susţinut în această dimineaţă o şedinţă de pregătire pe stadionul Ion Oblemenco. Revenit după accidentare, Valerică Găman a recunoscut că jucătorii nu au voie să facă paşi greşiţi în partida de mâine. (GALERIE FOTO)

O parte din antrenament s-a desfăşurat pe terenul „Zoltan Crişan“, iar partea a doua a avut loc chiar pe terenul principal, pe care se va disputa partida de mâine seară. Fundaşul Valerică Găman se pregăteşte normal sub comanda lui Emil Săndoi, în vederea meciului cu Moldova. „Dacă sunt aici înseamnă că sunt sănătos şi sper să joc mâine. Suntem la noi acasă nu avem voie să facem paşi greşiţi. Sperăm să fie o victorie să le aducem o bucurie oamenilor care vor veni să ne susţină. O să ne facem datoria cât mai bine şi sper să nu primim gol“, a declarat Valerică Găman.

Are nevoie de sprijinul fanilor

Fundaşul Ştiinţei nu se gândeşte momentan la prima reprezentativă, încercând să demonstreze la tineret. „Întâi trebuie să ne gândim la echipa naţională de tineret, avem meci mâine. Dacă vom face o figură frumoasă aici, cu siguranţă vom atrage atenţia domnului Lucescu. Suporterii ar trebui să ne susţină, pentru că se ţin puţine acţiuni ale naţionalei la Craiova şi este o oportunitate bună pentru a ne vedea în tricoul naţionalei“, a precizat Găman.

Tinerii tricolori au fost urmăriţi îndeaproape şi de patronul Universităţii Craiova, Adrian Mititelu, acest lucru fiind considerat benefic de Valerică Găman. „Cred că este o mândrie pentru domnul Adrian Mititelu prezenţa noastră la echipa naţională şi pentru noi de asemenea.“
România va întâlni mâine, de la ora 20.00, selecţionata de tineret a Moldovei, pe stadionul „Ion Oblemenco“ într-un meci contând pentru preliminariile Campionatului European din 2011.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite