VIDEO Jandarmul care a bătut o fetiţă în plină stradă a fost sancţionat cu amendă

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Subofiţerul din cadrul Inspectoratului de Jandrami Judeţean Dolj, care a bătut aseară o fetiţă în plină stradă, a primit o amendă de 500 de lei pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice.

UPDATE, ora 18.30: În urma expertizei medico-legale, tânăra a fost diagnosticată cu contuzie coloană cervicală şi lombară, fără leziuni osoase sau abdominale post traumatice. Procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova au deschis o anchetă cu privire la incidentul care a avut loc aseară la intersecţia străzilor Maria Tănase cu Nicolae Titulescu.

Elisabeta Anghel a ajuns aseară la spital, după ce un jandarm a lovit-o cu pumnii şi cu picioarele, supărat că micuţa a vrut să îi spele parbrizul într-o intersecţie din Craiova. Fata a fost dus de medici pe braţe până la ambulanţă, era aproape leşinată. Martorii au fost îngroziţi de modul cum a reacţionat bărbatul şi abia au reuşit să o salveze pe tânără „S-a luat după ea, i-a pus piedica, după care a lovit-o fără milă cu pumnii şi cu picioarele. Am reuşit să îl imobilizăm, dar ne-a spus că el face legea că este poliţist, şi nu avem ce să îi facem. Este o brută din punctul meu de vedere, nu poţi lovi un copil aşa“, a spus Nicolae Macrea, în vârstă de 44 ani, martor la toată scena.

VIDEO

Incidentul s-a petrecut aseară în Craiova la interescţia străzilor Maria Tănase cu Nicolae Titulescu.

Bărbatul care a lovit-o cu pumnii şi cu picioarele pe fetiţa de 11 ani este subofiţer în cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj. Florin Ionescu a recunoscut la poliţie că a bătut-o pe Elisbeta, însă a spus că i-a dat doar două palme „Bărbatul a fost amendat  cu 500 de lei pentru tulburarea liniştii publice. Dosarul va fi înaintat la comandantul acestuia, imediat după finalizarea cercetărilor“, a spus Amelia Căprărin, purtătorul de cuvânt din cadrul Inspectoartului de Poliţie al Judeţului Dolj.   

Subofiţerul din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Dolj va ajune în faţa Consililui de Onoare şi de Judecată din cadrul insituţiei, care va decide ce sancţiuni va primi acesta.      

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite