VIDEO Un muncitor a murit după ce a căzut de pe o schelă. Bărbatul s-a prăbuşit în gol de la patru metri înălţime

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhivă
Foto: Arhivă

Victima făcea parte din echipa care efectua lucrări de reabilitare la un bloc de pe Rocadă. În momentul în care a a vrut să urce pe schelă s-a dezechilibrat şi a căzut.

Martorii au declarat că bărbatul s-a dezechilibrat şi a căzut în gol.Medicii au încercat minute bune să îl resusciteze pe muncitor, însă nu au putut decât să constate decesul „Am auzit o bubuitură, iar când am ieşit la geam l-am văzut căzut jos. Am auzit de la colegii lui că a căzut după schelă. A murit imediat, era plin de sânge. Cred că a suferit un traumatism la cap “, a povestit Angela Marinescu.

Oamenii au mai declarat că muncitorul era sub influenţa băuturilor alcoolice în momentul în care a căzut după schelă. De câteva zile victima nici nu a mai purtat nici echipamentul de protecţie la locul de muncă.

VIDEO/

Inspectorii ITM Dolj au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs tragicul accident. Evenimentul a fost încadrat la accident de muncă. Firma la care lucra muncitorul va trebui să aducă actele de muncă ale bărbatului decedat.

La faţa locului a sosit şi familia bărbatului, iar soţia acestuia a fost la un pas să leşine în momentul în care a aflat tragica veste.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite