VIDEO Trei case au fost mistuite de flăcări în Craiova. Vezi aici mai multe imagini !

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Trei case din cartierul Bariera Vâlcii au luat foc în această dimineaţă. Pompierii au intervenit cu cinci autospeciale pe care le-au alimentat în mai multe rânduri. Incendiul a fost stins după mai bine de trei ore. Este pentru a doua seară consecutiv când are loc un incendiu puternic în aceeaşi zonă. O fabric de cherestea a fost făcută scrum.

Proprietarii imobilelor mistuite de flăcări au fost la un pas să leşine în momentul în care au văzut că au rămas fără agoniseala lor de o viaţă „Avem un vecin aici care ne terorizează. Zilnic consumă alcool, iar după aceea dă foc la casă. Acum tot aşa făcut. Ne-a nenorocit. Am rămas fără nimic. Este pentru a doua oară când păţim aşa ceva. Focul s-a extins imediat cu repeziciune“, a spus unul dintre păgubiţi.

VIDEO

Misiunea pompierilor a fost îngreunată de faptul că imobilele erau construite în mare parte din lemn, iar asta a permis focului să se extindă rapid „Am intervenit cu cinci autospeciale. Deocamdată nu ştim de la ce izbucnit incendiul“, a spus Florin Cocoşilă, purtătorul de cuvînt din cadrul Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite