VIDEO Şoferul cu BMW care a prins sub maşină un copil şi l-a târât câţiva metri, a scăpat cu doi ani de închisoare cu suspendare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Adrian Călin, în vârstă de 24 de ani, s-a urcat băut la volan şi a lovit grav un copil de 13 ani şi pe mama acestuia anul trecut în luna aprilie. Tânărul avea o avea o concentraţie de 0,63 mg/l alcool pur în aerul expirat, în momentul accidentului. Şoferul vinovat a primit doi ani de închisoare cu suspendare.

Pe imaginile suprinse de camerele video din zonă se vede clar cum individul dă cu spatele în viteză, îl târăşte pe băiat câţiva metri, o răneşte pe mama sa, apoi fuge de la locul accidentului, fără nici o remuşcare. Adrian Călin, în vârstă de 24 de ani, a declarat în faţa instanţei că nu şi-a dat seama că a dat cu maşina peste un copil. Judecătoria Craiova l-a condamnat pe şoferul vinovat de producerea accidentului la doi  ani de închisoare cu suspendare „Adrian Călin a primit doi ani cu suspendare, deşi a fost acuzat de ultraj contra bunelor moravuri, tulburarea liniştii publice şi părăsirea locului accidentului, fiind cercetat şi pentru conducerea unui autovehicul pe drumurile publice sub influenţa băuturilor alcoolice şi vătămare corporală din culpă. Nu este posibil aşa ceva. Copilul meu putea să moară, eu încă nu îmi revin din şocul pe care l-am suferit. Ca mamă să îţi vezi băiatul sub roţile unui autoturism târât câţiva metri sub roţile unui autoturism şi să nu poţi face nimic este traumatizant“,a declarat Fănuţa Mihai.

VEZI aici VIDEO cu băiatul prins sub maşină şi târât câţiva metri

Parchetul de pe lîngă Judecătoria Craiova şi părţile vătămate au făcut imediat recurs nemulţumiţi de sentinţa dată de către Judecătăria Craiova. Magistraţii Curţii de Apel din Craiova au menţinut pedeapsa dată de prima instanţă şi au decis ca daunele material să fie majorate de la 10.000 lei la 15.000 lei.Sentinţa dată pe data de nouă ianuarie este definitivă.

Bătrân omorât în stradă de un alt golan cu BMW

Şmecherii cu BMW au apărut la tot pasul în Craiova. Pe data de doi aprilie 2010 un bătrân a fost ucis pentru că traversa prea încet strada. Pavel Rentea, în vârstă de 62 de ani , din Craiova, a murit după ce a fost bătut crunt, în Vinerea Mare, de Cosmin Drăgan, în vârstă de 23 de ani, aflat la volanul unui BMW.

image

Golanul cu BMW a fost condamnat defintiv la cinci ani de puşcărie, însă a declarat în faţa instanţei că a primit prea mult pentru un pumn. Pe imaginile surprinse de camerele video se vede clar cum bătrânul este lovit cu bestialitate sub ochii nepoatei. Victima a murit la spital în urma unui stop cardiac.

VIDEO

Cosmin Drăgan este şi recidivist, el a mai fost condamnat cu suspendare într-un alt dosar în care  a fost acuzat de furt califiact. 

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite