VIDEO Romeo Berceanu, beizadeaua şefului de la Frontieră a furat aproximativ un million de euro din conturile străinilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Romeo Berceanu susţine că este nevinovat
Romeo Berceanu susţine că este nevinovat

Arestat în luna martie pentru clonare de carduri, Romeo Berceanu a fost pus în libertate patru luni mai târziu.

Fiul şefului de la Frontieră l poreclit şi „Pompierul“ a câştigat împreună cu amicii lui aproximativ un million de euro din conturile unor cetăţeni americani şi români. Romeo Berceanu a avut astăzi un nou termen în dosarul în care este acuzat de fraudă informatică la Tribunalul Dolj. Potrivit procurorilor, Romeo Berceanu, supranumit „Pompierul“,a fost angajat ca şi  subofiţer la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Dolj. Tânărul îşi  supraveghea strict subalternii. O parte din grupare acţiona pe teritoriul României, iar o altă parte în SUA. Complicii lui era însoţiţi tunci când scoteau bani de la bancomate. Fiul şefului Inspectoratului al Poliţiei de Frontieră Dolj se teama să nu fie înşelatşi îşi dorea să ţină afacerea sub control.

VIDEO

Beizadeaua şefului de frontieră nu şi-a recunoscut vinovăţia şi a refuzat să le dea declaraţii anchetatorilor. Banii au fost cheltuiţi de grupul infracţional pe distracţii, iar unii şi-au cumpărat ţi maşini de lux.  

Stai pe craiova.adevărul.ro şi citeşte ce au descis magistraţii în cazul lui Romeo Berceanu

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite