VIDEO Poliţistul care s-a urcat băut la volan şi a omorât un biciclist rămâne cu patru ani de închisoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marius Vîrcan, de 27 de ani, fostul ajutor al şefului de post din comuna Bistreţ, a  fost trimis în judecată pentru comiterea infracţiunii de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului. Omul legii s-a urcat băut la volan şi a omorât anul trecut un bărbat de 60 de ani.

Agentul Vîrcan l-a lovit pe Alexandru Nicola, de 60 de ani, care circula pe o bicicletă, după care a figit d ela locul accidentului. Şi-a abandonat victim într-o baltă de sânge, iar din cauza leziunilor aceasta a decedat.În momentul în care a suflat în aparatul etilotest, oamenii legii au stabilit că poliţistul avea o alcoolemie de 0,92 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tribunalul Dolj l-a condamnat pe fostul ajutor al şefului de post din comuna Bistreţ la patru ani de închisoare. Vîrcan a făcut recurs, iar Curtea de Apel din Craiova i-a respins cerea pe data de 23 ianuarie ca nefondată.

În faţa anchetatorilor, fostul ajutor al şefului de post din comuna Bistreţ a declarat că a fugit de la locul accidentului pentru că i-a fost frică de rudele victimei.

Un alt poliţist băut acelaşi scenariu

Stelian Surugiu este un alt om al legii, care a omorât o femeie după ce s-a urcat băut la volan. Bărbatul mergea cu viteză şi a lovit în plin o femeie de 51 de ani din comuna Poiana Mare, după care a fugit de la faţa locului. Imediat cum a observat că îi lipseşte plăcuţa de înmatriculare de la maşină, s-a întors la locul faptei. Femeia a fost proiectată în aer şi aruncată la 50 de metri pe şosea. Ajutorul de post din comuna doljeană Piscu Vechi consumase băuturi alcoolice, având o concentraţie de 0,53 mg/litru alcool pur în aerul expirat în momentul în care a fost testat cu apartul etilotest.

VIDEO CU FEMEIA PROIECTATĂ ÎN AER 

Stelian Surugiu, ajutor de post în comuna doljeană Piscu Vechi, a fost condamnat de magistraţii Tribunalului Dolj la doi ani şi jumătate de închisoare. Omul legii a făcut recurs, iar acum procesul este pe rol la Curtea de Apel din Craiova.Mâine va avea loc un nou termen în dosarul în care omul legii este acuzat de comiterea infracţiunii de ucidere din culpă şi părăsirea locului accidentului.

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite