VIDEO Ovidiu Stângă acuză doi poliţişti că l-au bătut „ M-au jignit şi m-au lovit cu pumnii şi cu picioarele“

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Ovidiu Stângă, în vârstă de 53 de ani, susţine că a fost bătut aseară de doi agenţi de poliţie de la Secţia 3 de Poliţie din Craiova. Bărbatul îi acuză pe oamenii legii că l-au lovit cu pumnii şi picioarele în stomac până a căzut la pământ.

Victima, în vârstă de 53 de ani, povesteşte că era cu soţia în maşină, iar în cartierul Lăpuş din Craiova, oamenii legii i-au făcut semn să oprească. Pe stradă fiind zăpadă a mers câţiva metri mai în faţă, iar în momentul în care a coborât din autoturism oamenii legii l-au luat la bătaie „Când le-am spus că mă cheamă Ovidiu Stângă au crezut că nu le spun adevărul. M-au jignit şi m-au lovit cu pumnii şi cu picioarele, după care mi-au pus cătuşele şi m-au dus la secţie“, a declarat bărbatul.

VIDEO

Oamenii legii recunosc că au folosit forţa pentru a putea să îl încătuşeze pe craiovean, dar nu recunosc că l-au lovit „L-am imobilizat că refuza să se legitimize, iar la un moment dat s-a smucit din mâinile noastre şi a căzut cu capul în zăpadă şi s-a lovit de un sloi de gheaţă“, a spus Cosmin Nuţu, agent la secţia 3 de Poliţie din Craiova. 

Ovidiu Stângă susţine că va depune plângere la poliţie împotriva poliţiştilor care l-au bătut „Nu este normal aşa ceva. Sunt plin de sânge, iar ei spun că m-am lovit singur. Voi depune plângere la poliţie împotriva lor“, a mai spus bărbatul.

Poliţiştii de la secţia 3 din Craiova au mai precizat că bărbatul nu a oprit la semnalele lor şi că au fost nevoiţi să îl urmărească în trafic „S-a lovit sinugur. Noi nu l-am atins, ne-am făcut doar datoria“,a precizat Mihai Bălăşoiu, agent la secţia 3 de Poliţie.  

Citeşte mâine în ziarul „Adevărul“ ce măsuri vor fi luate împotriva celor doi poliţişti acuzaţi că au bătut un craiovean

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite