VIDEO Locatarii a trei blocuri din Craiova au fost evacuaţi de urgenţă, după ce ţevile de gaz s-au fisurat

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Oamenii au fost evacuaţi din cauza mirosului de gaz
Oamenii au fost evacuaţi din cauza mirosului de gaz

60 de familii au rămas aseară  fără alimentarea cu gaz, după ce ţevile aflate pe lângă  pereţii clădirilor s-au fisurat din cauza zăpezii, care a căzut de pe acoperişuri. Oamenii au declarat că s-au panicat în momentul în care au simţit miros de gaz şi au sunat imediat la 112.

Pompierii au oprit imediat alimentarea cu electricitate şi au evacuate toate persoane până au venit cei de la Distrigaz Sud „Am primit apel pe 112 că ar fi o avarie la conducta de gaze în urma căderilor de zăpadă de pe acoperişul blocului în cartierul Brazda lui Novac. Şi în cartierul Sărari am primit informaţii că se simte miros de gaz, iar echipele noastre s-au deplasat imediat în teren “, a declart căpitanul Florin Cocoşilă, purtătorul de cuvânt al ISU Dolj.

VIDEO

Oamenii au declarat că au ieşit imediat din locuinţe de frică ca nu cumva să se întâmple o nenorocire „Ne este frică să nu explodeze. Aşa că mai bine aşteptăm aici afară până va trece pericolul. Se simţea miros puternic de gaz. Am înţeles că s-a fisurat o conduct din cauza zăpezii“, a spus Ileana Mitrică.

Furnizarea gazelor în zonă s-a reluat imediat după miezul nopţii.

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite