VIDEO Golanul care a omorât un bătrân stă mai puţin după gratii. Magistraţii Curţii de Apel Craiova i-au micşorat pedeapsa de la opt ani la şapte ani

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cosmin Drăgan ceste acuzat de lovituri cauzatoare de moarte
Cosmin Drăgan ceste acuzat de lovituri cauzatoare de moarte

Cosmin Drăgan, criminalul cu BMW a fost condamnat pe Curtea de Apel din Craiova la şapte ani de închisoare.

Judecătorii de la Curtea de Apel Craiova s-au dovedit mai blânzi cu Cosmin Drăgan, cel care l-a ucis în bătaie, în urmă cu doi ani, pe Pavel Rentea pentru că bătrânul traversa prea încet strada. Acuzat de lovituri cauzatoare de moarte, Drăgan a primit la Tribunalul Dolj o pedeapsă de opt ani de închisoare, din care doi ani reprezintă o condamnare anterioară pentru furt. Magistraţii de la Curtea de Apel au considerat însă că pedeapsa primită de Cosmin Drăgan este prea aspră şi au micşorat-o. În septembrie, judecătorii instanţei craiovene au decis că bărbatul va primi doar şapte ani de închisoare. „Ce să mai zic... Suntem în România!Am făcut deja recurs, iar pe data de opt decembrie se va judeca la Înalta Curte de Justiţie şi Casaţie. Nimeni nu îl mai poate aduce pe tatăl meu înapoi. Doar eu ştiu prin ce am trecut atunci şi cât îi lipseşte fetiţei mele bunicul ei. A luat viaţa unui om şi trebuie să plătească. Nimeni din familia lui nu ne-a sunat să ne zică că le pare rău.

La ultima înfăţişare de la Tribunal a spus că, tatăl meu a vrut să îl lovească cu un pietroi. A început să şi plângă. A jucat teatru“, a spus Ionuţ Rentea, fiul bătrânului ucis. În urmă cu doi ani, în Vinerea Mare, Pavel Rentea a fost omorât în bătaie de Cosmin Drăgan sub ochii nepoatei în vârstă de cinci ani, pentră că traversa prea încet strada. Ucigaşul a fugit imediat de la faţa locului, însă s-a întors după câteva minute, dar nu pentru a-i acorda victimei primul ajutor ci pentru că îşi pierduse brăţara.

VIDEO Pe imaginile surprinse de camerele video se vede clar cum bătrânul este bătut cu bestialitate



Citeşte mâine în ziarul „Adevărul“ ce a mai declarat fiul bătrânului ucis 

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite