VIDEO Fraţii lui Gil Dobrică nu se mai ceartă pe avere. Sora cântăreţului a ajuns la cuţite cu fratele ei după ce artistul i-a lăsat toată moştenirea

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Gil Dobrică i-a lăsat toată averea surorii lui din Craiova
Gil Dobrică i-a lăsat toată averea surorii lui din Craiova

Florin Pătru, sora lui Gil Dobrică de la Craiova, susţine că s-a împăcat cu fratele său Paul Dobrică, după ce timp de doi s-au certat pe moştenirea artistului. Cheile garsonierei din buricul Capitalei pe care cântăreţul a lăsat-o moştenire surorii sale l-a îmbunat pe fratele acesteia.

Ceartă pe avere iscată în urmă cu doi ani între doi dintre fraţii „nemuritorului“ Gil Dobrică pare să se fi încheiat. Sora artistului supranumit şi „Ray Charles de România“, craioveanca Florina Pătru, a declarat că i-a oferit unuia dintre fraţii săi, nemulţumit de averea primită în urma succesiunii, cheile garsonierei de pe Calea Moşilor primită drept moştenire de la Gil Dobrică „Nu ştiu de ce se face atâta caz pe această temă. Eu i-am spus fratelui meu că dacă vrea să stea în casa din Capitală, o poate face“,a  spus Florin Pătru.

gil 5

Click aici pentru GALERIE FOTO

Fraţii lui Gil nu recunosc că au avut probleme

Femeia este de părere că „presa“ a umflat nejustificat averea pe care a reuşit să o strângă cântăreţul pe timpul vieţii şi a precizat că banii primţi anual din drepturile de autor ale artistului nu i-au ajuns nici măcar pentru a-i amenaja cum trebuie mormântul din Cimitirul Ungureni. De partea cealaltă, fratele cântăreţului de legendă, Paul Dobrică, susţine că nu a fost niciodată certat cu sora lui „Nu pot eu acum să spun despre ce avere moştenire este vorba, puneţi prea multe întrebări. Gil nu a fost un om bogat“, a încheiat bărbatul, care locuieşte în Bucureşti.

VIDEO/

Gil Dobrică şi-a petrecut ultimele luni din viaţă la Craiova, pe strada Ecaterina Teodoroiu, în casa surorii sale. Între cei doi a existat întotdeauna o legătură mai specială, iar artistul a decis ca toată averea lui să îi rămână acesteia.Rudele susţin că de fapt artistul i-a lăsat Florinei Pătru o moştenire destul de mare. Este vorba de o casă, un apartament, drepturile de autor, dar şi garsoniera din Bucureşti „ Gil m-a iubit pe mine cel mai mult. Nu este vorba de o moştenire aşa de mare cum s-a speculat acum doi ani. Este vorba doar de garsoniera din Capitală. Nu am reuşit să o vând din cauză că imobilul este în prag de prăbuşire“, a mai spus sora artistului.

„Nu a avut creaţii proprii“

Sora lui Gil Dobrică a mai declarat că artistul nu a avut niciodată creaţii proprii „ Pe an primesc de la Centrul Român pentru Administrarea Drepturilor Artiştilor Interpreţi suma de 1200 lei. Eu zic că este vorba de o sumă infimă şi nu are rost să mai discutăm despre aşa ceva“,a încheiat femeia.

Gil Dobrică s-a stins din viaţă pe  data de 17 martie 2007, după o suferinţă cauzată de gută cronică, ciroză şi pneumonie. Artistul s-a născut pe data de 14 februarie în comuna doljeană Dăbuleni, într-o familie cu nouă fraţi. Şi-a început cariera la vârsta de doar cinci ani şi a reuşit să se facă remarcat imediat. Cea mai cunoscută melodie a lui este „Hai acasă“. Rudele i-au pus artistului pe cruce o poză cu el şi cu Ray Charles, care a fost idolul lui Gil.

VIDEO/

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite