VIDEO Cutiile negre ale avionului care a derapat la decolare se vor deschide peste două săptămâni la Timişoara

0
Publicat:
Ultima actualizare:
În urma accidentului, cele două elice ale avionului au fost complet distruse.
În urma accidentului, cele două elice ale avionului au fost complet distruse.

Un avion cu 48 de pasageri la bord care trebuia să plece pe data de 13 februarie de la Craiova  către Timişoara a derapat  la decolare. Oamenii de frică s-au panicat şi au sărit din areonavă. Unii dintre ei au avut nevoie de îngrijiri medicale.

Procurorii Parchetului de pe lângă Curtea de Apel din Craiova au demarat imediat o anchetă „La faţa locului s-au deplasat doi procurori, care au strâns probe. S-a întocmit şi un dosar penal în cauză, iar peste două săptămânii la Timişoara se vor deschide cele două cutii negre ale avionului, iar atunci vom afla mai multe informaţii cu privie la ce s-a întâmplat atunci la Aeroportul din Craiova“ a declarat Elisabeta Ponea, prim-procuror al Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Craiova.

VIDEO

Pasagerii au declarat că au văzut moartea cu ochii „Toată lumea s-a panicat şi am ieşit imediat afară din aeronavă. Se simţea miros puternic de gaz şi am crezut că o să explodeze. M-am lovit la piciorul drept, dar în rest sunt bine“ a spus Maria Vasilache, a declarat femeia în ziua incidentului.

Ministerul Transporturilor a anunţat că o comisie tehnică constituită de Centrul de Investigaţii şi Analiză pentru Siguranţa Aviaţiei Civile (CIAS) va cerceta cauzele incidentului aviatic de pe aeroportul din Bănie.


În urma accidentului, cele două elice ale avionului au fost complet distruse.

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite