VIDEO Cunoscutul interlop Gigi Vadik Zavera zis şi „Gigioc” a scăpat de închisoare cu ajutorul magistraţilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Gigi Vadik Zavera a ameninţat în 2010 cu un cuţit un bărbat într-un restaurant şi i-a luat suma de 800 euro în urmă cu doi ani. ‘’Gigioc’’ a fost arestat atunci pentru 15 zile.

Cunoscutul interlop a scăpat acum de închisoare cu ajutorul magistraţilor de la Curtea de Apel din Craiova. Pedeapsa aplicată este cu suspendare de un an şi jumătate, iar timp de trei ani şi jumătate „Gigioc“ va fi atent supravegheat. Procesul lui Gigi Vadik Zavera a avut loc pe data de 10 octombrie.

VIDEO/

Scandal după scandal

Gigioc a făcut scandal şi în curtea Spitalului Judeţean din Craiova anul trecut. Gigioc, împreună cu alte persoane, i-a bătut pe membrii clanului de ţigani Vasile Velcu. Rromii au declarat atunci că Gigi Vadik Zavera a venit peste ei şi i-a luat la bătaie fără motiv.

VIDEO/

Gigi Vadik Zavera zis şi „Gigioc“ a stat în anul 2005 în spatele gratiilor două luni şi şase zile. Gigioc şi un alt cap al lumii interlope din Craiova pe numele lui Enryco Constatinescu  s-au răfuit în plină stradă. În urma scandalului, şapte personae au ajuns la spital, iar mai multe autoturisme au fost distruse. Pe data de 1 decembrie Enryco şi Gigioc au fost arestaţi preventive pentru ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea liniştii publice cu circumstanţe agravante.    

Enrico şi Gigioc au fost trimişi în judecată pe data de 9 decembrie  2005, însă doi ani mai târziu Judecătoria Craiova i-a achitat pe cei doi interlopi. Pe parcursul procesului toţi martorii şi-au schimbat de mai multe ori declaraţiile.

În 2003 a avut loc pe fondul unui "război" rromii din Faţa Luncii au ieşit în stradă cu săbii şi topoare. „Răscoala“ a avut loc din cauză că unul dintre liderii din cartierul „Faţa Luncii“ Vilifort a fost bătut de câţiva dintre membrii grupării „Frăţia“  o aşa-zisă organizaţie condusă de "Gigioc" .

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite