VIDEO Bercea Mondial îşi petrece ziua de naştere în spatele gratiilor. Temutul interlop are o singură dorinţă: vrea să fie eliberat din închisoare

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Bercea Mondial este acuzat de tentativă de omor
Bercea Mondial este acuzat de tentativă de omor

Anghel Sandu zis şi Bercea Mondial, a fost arestat la începutul acestui an şi este acuzat de tentativă de omor, după ce un nepot l-a acauzat că l-a înjunghiat. Temutul interlop susţine că s-a născut pe data de 25 decembrie. În urmă cu doi ani a făcut o petrecere pe cinste şi a aruncat cu bani de la balconul unui local din Slatina. 

Temutul interlop din Drăgăneşti-Olt vrea să fie cercetat în stare de libertate şi susţine că este nevinovat. Magistraţii Tribunalului Olt i-au înlocuit măsura arestării preventive cu măsura de a nu părăsi localitatea, însă procurorii au făcut imediat recurs „Justiţia îşi va face dreptate. În curând voi fi eliberat. Sunt nevinovat şi vreau să plec cât mai repede din închisoare“, a declarat Bercea. Familia lui Anghel Sandu a venit în această dimineaţă la Penitenciarul de Maximă Siguranţă din Craiova pentru a fi alături de acesta. I-au adus  multe cadouri, dar şi sarmale şi piftii.

VIDEO

Anghel Sandu şi-a organizat în urmă cu doi ani o petrecere pe cinste de ziua lui. A aruncat cu bani de la balconul unui local din Slatina.

VIDEO

Temutul interlop din Drăgăneşti-Olt a  fost pus în libertate de cinci ori până acuma de Tribunalului Olt, însă cererea a fost respinsă de fiecare. Bercea Mondial mai este cercetat şi într-un alt dosar de evaziune fiscală. Anghel Sandu a încercat de mai multe ori să scape de închisoare. A spus că este schizofrenic şi a cerut un control psihiatric. Surpriză, însă medicii din Bucureşti au declarat că temutul interlop este sănătos tun. Anghel Sandu are peste 100 de dosare penale, însă de fiecare dată a scăpat basma curată.

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite