VIDEO Bercea Mondial se întoarce de la spital înapoi în celula de la puşcărie. Magistraţii Curţii de Apel din Craiova au admis recursul procurorilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Sandu Anghel a ajuns pe data de 31 ianuarie la spitalul Judeţean din Craiova, după ce a făcut o criză de rinichi. Medicii au stabilit că temutul interlop are o piatră la rinchi de trei milimetri, neoperabilă.

Bercea Mondial a fost pus din nou în libertate pentru a şasea oară la sfârşitul lunii ianuarie de către Tribunalul Olt. Procurorii au făcut imediat recurs, iar ieri magistraţii Curţii de Apel din Craiova le-au admis cererea. Temutul interlop din Drăgăneşti-Olt este acuzat de tentativă de omor, după ce un nepot l-a acuzat că l-a înjunghiat într-un bar din Slatina. Anghel Sandu este închis la Penitenciarul de Maximă Siguranţă din Craiova de anul trecut din luna ianuarie.

VIDEO

Temutul interlop a încercat prin mai multe mijloace să scape de puşcărie. A declarat că este bolnav de schizofrenie şi de inimă şi a cerut să fie eliberat din puşcărie pe motive medicale, însă de fiecare dată cererea i-a fost respinsă. Bercea Mondial a fost supus şi unei expertize psihiatrice la Bucureşti, iar raportul medico-legal a arătat clar că acesta este sănătos.

Anghel Sandu mai este cercetat şi într-un alt dosar de spălare de bani.

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite