VIDEO Se întâmplă tot în România. Bătuţi şi înjunghiaţi sub ochii poliţiştilor

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Zece oameni cu topoare i-au bătut pe bodyguarzii unui cazino, sub ochii unor poliţişti, într-un local din Slatina. Deşi au sunat la 112 angajaţii cazinoului  au văzut moartea cu ochii. Oamenii legii nici măcar n-au intrat în local unde se dădea o luptă pe viaţă şi pe moarte, filmată de camerele de supraveghere.

Zece persoane au pătruns în incinta sălii de jocuri de noroc şi, înarmaţi cu cuţite şi topoare, s-au luat la bătaie cu agenţii de pază ai localului. Totul s-a petrecut sub ochii a patru poliţişti care au asistat impasibili la scenă. Camerele de supraveghere au surprins scenele de groază prin care treceau angajaţii. Imaginile au ieşit la iveală la o lună după incident, dar poliţiştii au primit doar o mustrare scrisă, pentru că aşa prevede legea.

„Nu pot fi cercetaţi penal pentru că nu au intervenit. S-a făcut anchetă şi, în urma anchetei, s-a aplicat această sancţiune disciplinară. Noi nu avem prea multe sancţiuni disciplinare. Asta este, asta e legea la noi”, a declarat comisar Claudia Radu, purtătoarea de cuvânt Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt.

Este de notorietate faptul că tot în judeţul Olt, dar la Caracal, agenţii stau drepţi în faţa infractorilor. Un scandal în trafic între două grupări a degenerat, iar autorităţile au fost depăşite de situaţie.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite