VIDEO Avocatul lui naşu’ Mircea Băsescu, ameninţat cu moartea de mama lui Bercea Mondial

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Mircea Băsescu i-a trimis lui Bercea Mondial un avocat care să îl reprezinte în instanţă
Mircea Băsescu i-a trimis lui Bercea Mondial un avocat care să îl reprezinte în instanţă

Familia interlopului Sandu Anghel (44 de ani), cunoscut de toată lumea sub numele de Bercea Mondial, din Drăgăneşti-Olt, l-a refuzat pe avocatul trimis de Mircea Băsescu. Mama lui Bercea chiar l-a ameninţat cu moartea pe Şerban Calafus.

Avocatul familiei Băsescu a plecat imediat de la porcesul lui Bercea Mondial, care a avut loc ieri la Tribunalul Olt. Nu a vrut să mai facă declaraţii cu privire la cele întîmplate. Şerban Calafus s-a ascuns în biroul unor avocaţi şi nu a mai ieşit de acolo timp de aproximativ o oră „ Pleacă de aici, dacă te mai văd te omor“, a spus supărată mama interlopului.

VIDEO/ Mama interlopului îl ameninţă cu moartea pe Şerban Calafus, avocatul trimis de Mircea Băsescu să îl apere pe Bercea Mondial  

Şerban Calafus nu s-a sfiit să declare că îl reprezintă în instanţă pe Bercea Mondial la insistenţele lui Mircea Băsescu, „date fiind legătura şi afinitatea dintre familia Anghel şi familia Băsescu". La întrebarea dacă l-a convins onorariul sau faptul că l-a rugat Mircea Băsescu, Şerban Calafus a spus: „Şi, şi". Ulterior, speriat de propriile declaraţii, preluate de mass-media, tânărul avocat a încercat să dezmintă, invocând faptul că spusele sale ar fi fost interpretate de ziarişti. Însă înregistrările video şi audio îl contrazic.

VEZI VIDEO cu declaraţia făcut de Şerban Calafus la Craiova

Magistraţii au vizionat ieri CD-uri ce conţin declaraţii ale martorilor şi interceptările strânse la dosar. Bercea Mondial este acuzat de tentativă de omor. Nepotul lui Mercedes susţine că a fost înjunghiat de cunoscutul interlop în urmă cu şapte luni.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite