VIDEO Autorul jafului armat din Craiova a fost trimis în judecată . Tânărul a spus că a furat banii ca să îşi plătească o datorie

0
Publicat:
Ultima actualizare:

 Tânărul care a intrat cu un pistol peste angajata unui magazin din centrul Craiovei, a fost trimis în judecată.  Atacatorul a furat suma de 210 lei şi un telefon mobil, după care s-a făcut nevăzut. A fost luat pe sus de mascaţi din locuinţa părinţilor din comuna Dobreşti. 

Oamenii legii au stabilit că autorul jafului avea un plan bine stabilt după care acţiona. Mihăiţă Anghel a intrat pe data de 16 decembrie în magazinul din central oraşului, s-a plimbât fără să cumpere nimic, apoi a ieşit afară, aşteptând ca vânzătoarea să rămână singură. A scos un pistol din buzunar şi ameninţat-o pe femeie, după care  i-a luat 80 de lei din portmoneu şi 130 lei din încasări, dar şi telefonul mobil, marca Nokia.

VIDEO

Mai avea o spargere la activ

Tânărul făcuse rost de pistol după o spargere dată într-un magazin din Craiova, în aceeaşi zi în care a intrat peste vânzătoare. Mihăiţă Anghel a pătruns prin efracţie în incinta societăţii comerciale “Ştefan Syd”, de pe strada “Dr. Ion Augustin”, din Craiova, de unde a sustras pistolul cu gaze, bani, dar şi alte bunuri.

Autorul şi-a recunoscut fapta şi a spus în faţa anchetatorilor că a furat baniii pentru a-şi achita o datorie. A fost trimis în judecată, iar primul termen în prpces va avea loc pe data de 13 ianuarie.

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite