VIDEO A intrat cu maşina într-un pom, a distrus un gard şi a fugit de la locul accidentului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Un tânăr din Craiova a pierdut aseară controlul volanului din cauza vitezei şi a făcut prăpăd. Adrian Văduva a intrat într-un pom aflat pe marginea drumului, după care a fost proiectat în gardul unui bar.

Martorii au declarat că tânărul conducea cu viteză şi nu a mai putut stăpâni autoturismul Opel Vectra. În momentul în care a realizat ce a făcut Adrian a fugit de la locul accidentului. „Când am ajuns aici gardul era rupt. Bine că nu a fost deschisă terasa. Puteau să fie victime. Deocamdată nu ştiu la ce valoare se ridică prejudiciul“, a spus proprietarul barului.

VIDEO Adrian Văduva a pierdut cotrolul volanului din cauza vitezei

Şoferul găsit după câteva ore

Oamenii legii au declarat că accidentul s-a produs din cauza vitezei. „Şoferul a pierdut controlul volanului la intersecţia Tabaci din Craiova. A plecat de la locul accidentului, dar a fost identificat după câteva ore. A fost testat cu apartul etilotest, iar rezultatul a fost negativ“, a spus Amelia Căprărin, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj. Adrian Văduva a fost sancţionat cu 400 lei.

image

Click aici pentru GALERIE FOTO

Pe data de 24 aprilie 2010, un alt tânăr a intrat cu maşina într-un bar plin de oameni. Adrian Niculescu a pierdut controlul volanului pe DE 574 şi a intrat prin geamuri într-un local. Oamenii au reuşit să fugă din calea autoturismului şi au scăpat teferi.Martorii au declarat atunci că tânărul conducea nebuneşte. A intrat într-un panou publicitar, după care a ajuns în mijlocul barului.

VIDEO A intrat cu autoturismul într-un bar plin de oameni

Autoturismul Opel în mijlocul magazinului

Maşina a fost distrusă în proporţie de 70%. Şoferul a declarta însă că nu a avut viteză şi că nu îşi explică ce s-a întâmplat.’’Veneam de la Craiova, când dintr-o dată nu a mai putut stăpâni autoturismul şi am făcut ce am făcut. Am circulat regulamentar, mai multe nu pot să vă spun’’, a declarat Adrian Niculescu, tânărul, care a distrus un local.

image

Click aici pentru GALERIE FOTO

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite