VIDEO Acoperişul unui centru comercial s-a prăbuşit peste două autoturisme din cauza zăpezii. Trei persoane au rămas blocate timp de aproximativ o oră în hală

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Acoperişul unui complex commercial din Craiova s-a prăbuşit aseară din cauza greutăţii zăpezii. Oamenii au declarat că s-au speriat în momentul în care au auzit o bubuitură puternică şi au fugit imediat afară în curtea centrului.

Trei persoane au rămas blocate în interiorul halei aprozimativ o oră din cauza acoperişului care s-a părbuşit „Echipajul nostru s-a deplasat imediat la faţa locului, însă angajaţii complexului comercial au intervenit cu un utilaj şi au reuşit să ridice acoperişul. Cele trei persoane blocate în incinta halei nu au avut nevoie de îngrijiri medicale“,a  spus Florin Cocoşilă, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Dolj.

VIDEO

Angajaţii complexului commercial şi craiovenii care se aflu la cumpărături în momentul în care acoperişul a cedat, au declarat că s-au speriat atunci când au văzut cum acoperişul se prăbuşeşte peste ei „Ne-a fost frică să nu păţim ceva.Bine că nu a fost rănit nimeni. Acoperişul a cedat din cauza greutăţii zăpezii“,a  spus un salariat al centrului.

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite