VIDEO –Vezi aici cum sunt bătuţi clienţii unui bar din Dolj de doi bărbaţi. Agresorii au lovit cu pumnii pe toată lumea care le-a ieşit în cale

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe imaginile surprinse de camerele video montate în local se vede clar cum cei doi tineri intră în bar, iar unul dintre ei are asupra lui şi o bâtă. Scandalagii i-au lovit cu pumnii pe clienţii unităţii fără motiv, după care au plecat liniştiţi acasă. Agresorii s-au ales cu o amendă de 500 de lei pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Pe imaginile surprinse de camerele video montate în local se vede clar cum cei doi tineri intră în bar, iar unul dintre ei are asupra lui şi o bâtă. Scandalagii i-au lovit cu pumnii pe clienţii unităţii fără motiv. Ştefan Băltărete, de 31 de ani, din Coşoveni şi  Dan Călinescu, de 45 de ani, din aceeaşi localitate, au fost amendaţi cu câte 500 de lei pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice. Patronul barului din Coşoveni este cel care a depus plângere la poliţie sătul de scandalurile provocate de cei doi bărbaţi. Acesta a declarat că s-a pomenit cu aceştia în local, care erau băuţi bine şi puşi pe scandal „Oamenii legii le-au întocmit celor doi dosar penal pentru comiterea infracţiunilor de ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii publice, ameninţare şi distrugere”, a declarat Amelia Căprărin, purtătorul de cuvânt din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.

VIDEO

Pe imaginile surprinse de camerele video se vede clar cum cei doi bărbaţi fac legea în bar. Unul dintre ei are asupra lui o bâtă şi ameninţă pe toată lumea din local. Angajata unităţii încearcă să îl calmeze pe unul dintre scandalagii, însă fără succes.

VIDEO

Clienţii barului se tem să depună plângere la poliţie împotriva bătăuşilor.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite