VIDEO/ Gruparea condusă de Poşulescu află astăzi dacă scapă de arest

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Membrii grupării sunt acuzaţi de clonare de carduri
Membrii grupării sunt acuzaţi de clonare de carduri

Adrian Poşulescu, Laurenţiu Capotescu zis şi „Pătatu“ şi Decebal Găneascu au fost arestaţi pe data de 19 mai 2011 pentru clonare de carduri. Liderul Poşulescu, ginerele unui fost procuror,  fabrica acasă „gurile de bancomat", apoi le vindea, la comandă, în barul „Ramses", din Bănie, care îi aparţine.

Adrian Poşulescu a mai fost reţinut în anul 2000, tot pentru comiterea infracţiunii de fraudă informatică. În perioada respetctivă a condus o bandă în Franţa care se ocupa cu falsificarea de carduri şi cu furtul banilor din conturile a sute de personae, iar în ţară falsifica cartele telefonice. Pe data de 21 septembrie 2004, Adrian Poşulescu a fost scos de sub urmărirea penală.

VIDEO

Adrian Poşulescu  vrea să fie cercetat în stare de libertate. Bărbatul susţine că nu reprezintă un pericol social. Poşulescu le-a spus magistraţilor că el era cel care se ocupa de afacerile familiei şi că are acelaşi domiciliu stabili de 37 de ani.

Intercepările telefonice i-au dat de gol

Poşulescu şi Capotescu au folosit mai multe cuvinte care le-au atras atenţia procurorilor DIICOT în convorbirile telefonice: „vine omul diseară să cumpere  mesele şi scaunele“. Oamenii legii şi-au dat imediat seama că cei doi folosesc un limbaj „codat “. În urma anchetei s-a stabilit că, Laurenţiu Gheorghe Capotescu vindea aparatura de skimming  la preţul de 3000 euro/ dispozitiv sau o închiriau în schimbul unui procent de 50% din numerele de card obţinute în mod fraudulos. La data de 18 mai 2011, Gănescu Decebal Simion a fost depistat în flagrant delict, în municipiul Craiova, având asupra sa un dispozitiv de skimming confecţionat artisanal.Acesta achiziţionase aparatura de la parteneri lui de afaceri nimeni alţii decât Poşulescu şi Capotescu.

Stai pe craiova.adevarul.ro şi află dacă cei trei memebrii ai grupului infracţional au scăpat de arest

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite