VIDEO/ Scandal între două familii de ţigani din Breasta. De la un banal accident de maşină s-a ajuns la vărsare de sânge

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto Arhivă
Foto Arhivă

Marcel Venus, de 42 de ani, din comuna doljeană Breasta, susţine că a fosta tacat de un grup de ţigani în plină stradă. Bărbatul povesteşte că agresorii l-au atacat cu săbii şi topare.

Victima le-a spus poliţiştilor că se deplasa cu autoutilitară, iar la intrarea în comună a fost lovit de un alt autoturism condus de către Marin Bancău „Agresorii clar m-au urmărit. Mi-au tăiat calea şi nu am mai avut ce să fac. S-au dat jos din maşină şi au trecut la ameninţări.Erau înarmaţi cu furci şi topare şi m-au tăiat în spate şi la picior. Nu ştiu ce au cu mine. Nu le-am făcut absolut nimic. Aşa sunt ei vor să facă legea aici în comun, dar cu mine nu o să le meargă “, a spus Marcel Venus.

VIDEO/

Poliţiştii au aplant conflict, însă doar pe moment

Oamenii legii s-au deplasat imediat la faţa locului şi au calmat spiritele. La câteva ore scandalagii au revnit la locul accidentului şi au trecut la ameninţări„ Iniţial persoanele implicate în scandal au refuzat să meargă la sediul poliţiei pentru a da declaraţii. Au fost reţinuţi pentru 24 de ore“, a precizat  Florentina Popescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj. 

Agresorii au fost reţinuţi pentru 24 de ore

Constantin Firu, Andrei Ene, Marin Bancău, Florin Niculescu şi un minor în vârstă de 17 ani vor fi prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova cu propunerea de arestare preventivă. Sunt acuzaţi de săvârşirea infracţiunii de ultraj contra bunelor moravuri“,a mai spus Florentina Popescu, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.
 

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite