VIDEO/ Adrian Poşulescu, fostul ginere al judecătorului Budiană află astăzi dacă va scăpa de arest

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Membrii grupării sunt acuzaţi de clonare de carduri
Membrii grupării sunt acuzaţi de clonare de carduri

Adrian Poşulescu, Laurenţiu Capotescu zis şi „Pătatu“ şi Decebal Găneascu au fost arestaţi pe data de 19 mai 2011 pentru clonare de carduri. Liderul Poşulescu, ginerele unui fost procuror,  fabrica acasă „gurile de bancomat", apoi le vindea, la comandă, în barul „Ramses", din Bănie, care îi aparţine.

Poşulescu, Capotescu şi Găneascu au cerut astăzi instanţei  să fie judecaţi în stare de libertate. Liderul grupării le-a spus magistraţilor Curţii de Apel din Craiova, că nu reprezintă un pericol social şi merită să fie cercetat în stare de libertate „Conduc o afacere de familie şi am un domiciliu stabili de 37 de ani. Regret faptele şi nu vreau să mă sustrag“, a spus Poşulescu.

VIDEO/

Discuţii codificate    

Procurorii DIICOT Craiova au stabilit în urma intercepătrilor telefonice, că Poşulescu şi Capotescu au folosit mai multe cuvinte care le-au atras atenţia: „vine omul diseară să cumpere  mesele şi scaunele“. Oamenii legii şi-au dat imediat seama că cei doi folosesc un limbaj „codat “. În urma anchetei s-a stabilit că, Laurenţiu Gheorghe Capotescu vindea aparatura de skimming  la preţul de 3000 euro/ dispozitiv sau o închiriau în schimbul unui procent de 50% din numerele de card obţinute în mod fraudulos. La data de 18 mai 2011, Gănescu Decebal Simion a fost depistat în flagrant delict, în municipiul Craiova, având asupra sa un dispozitiv de skimming confecţionat artisanal.Acesta achiziţionase aparatura de la parteneri lui de afaceri nimeni alţii decât Poşulescu şi Capotescu. 

Liderul Poşulescu cu ştate vechi la poliţie

Primul contact pe care l-a avut Poşulescu cu poliţia a fost în anul 2000.Fostul ginere al procurorului Budiană a condus o bandă în Franţa care se ocupa cu falsificarea de carduri şi cu furtul banilor din conturile a sute de personae, iar în ţară falsifica cartele telefonice. Pe data de 21 septembrie 2004, Adrian Poşulescu a fost scos de sub urmărirea penală.

Stai pe Craiova.adevarul.ro şi află dacă Poşulescu, Capotescu şi Gănescu au fost eliberaţi din arest

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite