VIDEO Un fost rapper de 28 de ani, ales şef al Salubrităţii din Craiova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Flavius Sirop, un fost rapper craiovean, va îndeplini funcţia de administrator al Serviciului de Salubritate Craiova, transformat în SRL. Olteanul care în 2000 filma un videoclip hip-hop „după blocurile“ din Bănie a fost ales astăzi de consilierii locali să conducă o societate cu câteva sute de angajaţi.

Aleşii locali au aprobat astăzi proiectul de hotărâre privind transformarea Serviciului Public de Salubriate Craiova în societate comercială. Odată cu schimbarea administrativă, în organigrama instituţiei a fost introdusă şi funcţia de administrator de SRL.

Pentru respectivul post municipalitatea a propus un tânăr de 28 de ani, Flaviu Sirop, cunoscut în lumea muzicală din Bănie sub porecla de Vastu’. Acesta îl va înlocui, pentru următorii patru ani, pe actualul manager al salubrităţii, Sorin Ciobanu, mutat pe postul de directorul al societăţii. Trecutul tânărului craiovean este strâns legat de muzica hip-hop. În urmă cu zeci ani, atunci când avea doar 18 ani, acesta filma un videoclip hip-hop alături de un alt rapper din Bănie, Babacu, despre care se spune că s-ar fi sinucis.

Municipalitatea a postat în respectivul proiect de hotărâre şi CV-ul pompos al tânărului manager a cărei experinţă în câmpul muncii nu are mare legătură cu funcţia pe care o va îndeplini.

Flaviu Sirop este administrator la două societăţi: FTD Soft şi SC Casa şi Maşina SRL şi se ocupă cu încheierea de pensii private. Potrivit CV-ului, tânărul are diplomă în programare pe web şi este absolvent al Facultăţii de Fizică din Craiova şi al Facultăţii de Economie şi Administrarea Afacerilor. Flavius Sirop are bifat şi un master în „Managementul şi Dezvoltarea Resurselor Umane“.

Alegerea sa în fruntea SC Salubriatatea Craiova SRL a fost votată de 22 de consilieri locali din cei 24 prezenţi la şedinţa de astăzi. Ceilalţi doi au votat împotrivă. Despre noul administrator viceprimarul cu atribuţii de primar, Mărinică Dincă, a avut numai cuvinte de laudă:

„Vrem să dăm o notă de tinereţe administraţiei locale prin această propunere. Nu e nimic rău faptul că a cântat o melodie hip-hop la vârsta de 18 ani“.

Flaviu Sirop nu a vrut să stea de vorbă de reprezentaţii presei, fiind prezent la şedinţa în urma căreia a fost ales să îndeplinească funcţia de administrator al Salubrităţii. De îndată ce camerele de luat vederi au fost aţintite asupra sa, Flavius s-a ridicat de pe fotoliul din Sala Mare a primăriei şi a fugit la etajul I al clădirii municipalităţii.

Flavius Sirop pe vremea când interpreta piese hip-hop

image

În videoclipul realizat în 2000„după blocurile“ din Bănie, actualul administrator al Salubrităţii fredonează versuri specifice stilului muzical hop-hop, din care spicuim următoarele:

 „Multă lume mă crede un ratat neisprăvit, Asta nu-i o noutate, deja m-am obişnuit să fiu bârfit/Să ştiţi că nu mă doare/De câte ori când sunt atacat dau o replică mai tare/Am trecut prin destul şi îmi este foarte clar/Că nu o să câştig la loto banii mei de buzunar/E în zadar, cât ai trage tu de tare/Poţi să te ridici când dau cu şpaga în buzunare“
.......

„Voi purta în continuare celor ce merită respect/Asupra mea banii nu au niciun fel de efect/Deci nu mă cumperi tu pe mine, că mă BIP pe ei de bani,/Îi fac, îi arunc, voi fi la fel peste 5 ani“.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite