VIDEO - Grav accident de circulaţie la Pieleşti. Un bărbat a murit după ce a intrat pierdut controlul volanului şi a intrat pe cotrasens

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Marian Bugă, în vîrstă de 52 de ani, şi-a pierdut viaţa după ce a intrat cu maşina pe care o conducea într-un alt autoturism. Accidentul a avut loc în apropiere de localitatea Pieleşti.

Şoferul vinovat de producerea accidentului, a pierdut contralul volanului şi a intrat în plin într-un alt autoturism care circula regulamentar pe contrasens. Martorii  au declarat că victima conducea cu viteză şi nu a mai putut face absolut nimic. A încercat să frâneze, adr degeaba „Am văzut cum a intrat în plin în autoturismul Opel Astra. Din păcate şoferul a decedat, iar medicii nu au mai putut face nimic să îi salveze viaţa“, a spus un martor.

VIDEO

În urma accidentului, femeia care se afla al volanul autoturismului Opel Astra a suferit leziuni uşoare „Oamenii legii au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate cum s-a produs accidentul“, a spus Amelia Căprărin, purtătorul de cuvînt din cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite