VIDEO Tom Jones ar putea cânta la Zilele Craiovei. Solomon: Vreau să dau dispoziţie ca toţi craiovenii să fie fericiţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Cunoscutul artist Tom Jonesc ar putea susţine un concert cu ocazia Zilelor Municipiului Craiova. Primarul Antonie a declarat astăzi că reprezentanţii municipalităţii sunt în negocieri cu impresarii artistului.

Potrivit edilului, primăria negociază şi cu impresarii unui alt artist de valoare, numele celui care va concerta cu ocazia Zilelor Oraşului nefiind încă stabilit. „În toată ţara ăsta se întâmplă câte ceva de Zilele Oraşului. O să vină şi în Craiova nume mari“, a declarat Solomon.

În spirit de glumă, acesta a mai spus că se gândeşte să dea o dispoziţie de primar prin care craiovenii să fie fericiţi. „Vreau să văd o Craiova veselă, spectacolul vieţii. Nu mai vreau tristeţe. O să dau o dispoziţie de primar prin care o să comunic fiecărui cetăţean să fie fericit, să se bucure în acea perioadă. Lăsăm tristeţea, chiar dacă e criză. Să găsim soluţii pentru a zâmbi“, a declarat edilul.

„Luaţi-o ca o glumă. Nu dau eu decrete. Îmi place să văd lumea fericită în Craiova. Măcar de Sărbători, de Paşte şi de Zilele Oraşului“, a completat acesta.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite