VIDEO Ţiganul care a jefuit o femeie lovită de maşină, trimis în judecată

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Pe data 20 aprilie o  filmare în care o persoană accidentată e buzunărită de doi țigani a șocat pe toată lumea.Victima nu a vrut să depună plângere la poliţie de frică. Isam Mihalache a fost trimis în judecată pentru furt calificat.

Procurorii au dispus disjungerea cauzei în cazul ţigăncii care şi ea la rândul ei o jefuieşte pe femeia lovită de maşină, întrucât există dubii cu privire la discernământul acesteia. Elena Iamandiţa este cercetată în stare de libertate. A prezentat mai multe documente din care reiese că are problem psihice .Isam Mihalache a fost trimis în judecată în stare de arest.

VIDEO

Magistraţii Judecătoriei Craiova au stabilit primul termen  în proces pe data de 31 mai „S-a reţinut că, profitând de neputinţa victimei accidentului de a se apăra, cele două persoane au sustras din geanta acesteia bunuri şi documente personale. Mai exact, femeia şi bărbatul au văzut cum victima a fost lovită de maşină, s-au apropiat de locul accidentului şi au luat geanta şi sacoşa victimei pe care le-au pus pe scuar. După aceea femeia a făcut paravan în faţa tânărului de 19 ani, care a umblat în bagajele victimei. Pentru că fapta a fost comisă în loc public, în sarcina tânărului s-a reţinut comiterea infracţiunii de furt calificat. Cu privire la femeia implicată în comiterea faptei s-a dispus disjungerea cauzei şi constituirea unui alt dosar, întrucât cercetarea acesteia nu a fost finalizată“ ne-a declarat procuror Nicolae Uncheşelu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite