VIDEO Ţiganul filmat în timp ce jefuia o femeie lovită de maşină, condamnat la trei ani de închisoare cu executare

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Isam Mihalache este acuzat de săvîrşirea infracţiunii de furt, iar Judecătoria Craiova l-a condamnat ieri la trei ani de închisoare cu executare. Sentinţa nu este definitivă, ea putând fi atacată cu recurs.

Pe data 20 aprilie o  filmare în care o persoană accidentată e buzunărită de doi țigani a șocat pe toată lumea.Victima nu a vrut să depună plângere la poliţie de frică. Pe imaginile video se vede clar cum cei doi fură unele bunuri din geanta femeii.

VIDEO CU ŢIGANII CARE JEFUIESC O FEMEIE LOVITĂ DE MAŞINĂ  

Isam Mihalache a declarat în faţa instanţei că nu a furat nimic, iar el nu a vrut decât să o ajute pe femeia lovită de maşină.Judecătoria Craiova l-a condamnat la trei ani de închisoare pentru săvîrşirea infracţiunii de furt „ S-a reţinut că, profitând de neputinţa victimei accidentului de a se apăra, cele două persoane au sustras din geanta acesteia bunuri şi documente personale. Mai exact, femeia şi bărbatul au văzut cum victima a fost lovită de maşină, s-au apropiat de locul accidentului şi au luat geanta şi sacoşa victimei pe care le-au pus pe scuar. După aceea femeia a făcut paravan în faţa tânărului de 19 ani, care a umblat în bagajele victimei. Pentru că fapta a fost comisă în loc public, în sarcina tânărului s-a reţinut comiterea infracţiunii de furt calificat. Cu privire la femeia implicată în comiterea faptei s-a dispus disjungerea cauzei şi constituirea unui alt dosar, întrucât cercetarea acesteia nu a fost finalizată“ ne-a declarat procuror Nicolae Uncheşelu, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova.

Elena Iamandiţa, femeia care şi ea o jefuieşte pe femeia lovită de maşină, este cercetată îm stare de libertate. Aceasta a prezentat documente prin care atestă care are probleme psihice. 

 Elena Iamandiţa a mai fost cercetată în 2010 tot pentru furt. Judecătoria Craiova a dispus achitarea acestei şi internarea ei într-un centru medical, după ce şi atunci a prezentat instanţei mai multe acte medicale prin care dovedit că este bolnavă psihic.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite