UPDATE Ţiganii care au jefuit femeia lovită de maşină au fost prinşi VIDEO

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cea care a tâlhărit-o pe femeia accidentată
Cea care a tâlhărit-o pe femeia accidentată

În acest moment cei doi au fost aduşi la sediul Poliţiei, unde sunt audiaţi. Suspecții au jefuit o femeie aflată în stare de inconștiență, după ce aceasta fusese lovită de o mașină pe trecerea de pietoni.

UPDATE 22.06 Judecătoria Craiova a emis mandat de arestare pentru 29 de zile pe numele bărbatului care a jefuit-o femeia lovită de o maşină. Elena Iamandiţa este cercetată în stare de libertate. Ea le-a prezentat procurorilor mai multe acte medicale prin care a arătat că este bolnavă psihic.

UPADTE : 20.43 Elena Iamandiţa şi Isam Mihalache şi-au recunoscut vina în faţa procurorilor. Cei doi au declarat că au furat doar documentele victimei. Nici până la această ora femeia jefuită  nu a depus plângere la poliţie împotriva hoţilor.   

UPDATE 19:48 Cei doi ţigani au fost duşi la Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova. Procurorii au cerut arestarea lor. Sunt acuzaţi de furt calificat, după ce i-au sustras mai multe bunuri unei femeii din geantă la câteva minute după ce aceasta a fost victima unui accinde de circulaţie.

UPDATE 15.06 Femeia de etnie rromă care a participat la jaf este din Craiova și are 34 de ani, în timp ce bărbatul are 19 ani și este din Drobeta Turnu Severin. „Amândoi și-au recunoscut fapta și vor fi duși la Parchet cu propunere de arestare preventivă. Vor fi acuzați de furt calificat“, a declarat Popa Mauriciu, șeful Poliției Craiova.

O femeie a fost lovită de o mașină, pe o trecere de pietoni din Craiova, dar înainte de a ajunge la spital a fost buzunărită de două persoane de etnie rromă care treceau prin apropiere și care s-au prefăcut că îi acordă primul ajutor. Cei doi au fost prinși de polițiști și în prezent sunt audiați. Victima nu a depus deocamdată plângere împotriva ţiganilor care au jefuit-o. Cei doi suspecți au fost identificaţi după imaginile difuzate.

VIDEO


Vom reveni cu amănunte!

ȘOCANT Doi țigani jefuiesc o femeie care tocmai a fost lovită de o mașină

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite