VIDEO Razie de amploare pe străzile Craiovei. Rutieriştii au dat amenzi de 17.820 de lei în câteva ore

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Poliţiştii au acţionat aseară pe principala artere din Bănie, în cadrul unei acţiuni organizate pentru a preveni accidentele de circulaţie cauzate de conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice.

Razia de amploare în care au fost implicaţi peste 60 de poliţişti, fiind constituite 21 de filtre rutiere, s-a încheiat cu verificarea a 650 de autovehicule şi legitimarea a 780 de persoane. Maşinile au fost oprite între orele 23.00-3.00, acţiunea fiind coordonată de comanda IPJ Dolj.

Cu prilejul desfăşurării raziei, oamenii legii au constatat 7 fapte de natură penală pentru care au fost întocmite acte premergătoare începerii urmăririi penale în conformitate cu prevederile OUG 195/2002 R, iar pentru cele 292 abateri de natură contravenţională constatate au fost aplicate sancţiuni în sumă totală de 17.820 lei. De asemenea, au fost ridicate în vederea suspendării dreptului de a conduce autovehicule pe drumurile publice 17 permise, dintre care 14 pentru conducerea sub influenţa băuturilor alcoolice, iar 8 certificate de înmatriculare au fost retrase de către poliţişti“, a declarat Amelia Căprărin, purtător de cuvânt al IPJ Dolj.

Printre persoanele care s-au ales cu dosar penal se numără un craiovean de 50 de ani care conducea pe strada Toamnei sub influenţa băuturilor alcoolice, având o oncentraţie de alcoolică de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat. Un alt oltean de 49 de ani a fost depistat de poliţişti, constatându-se că are o concetraţie de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tot în cartierul Bariera vâlcii, un alt craiovean, L. Gheorghe (26 de ani) era la volan deşi avea o concentraţie alcoolică de 0,43 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite