VIDEO Nepoata vicepreşedintelui Consiliului Judeţean din Vâlcea, reţinută pentru trafic de droguri

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Foto: Arhivă
Foto: Arhivă

Ana Maria Persu, nepoata vicepreşedintelului Consiliului Judeţean Vâlcea, a fost reţinută pentru trafic de droguri. Tânăra încerca să vândă stupefiantele în Craiova.

UPDATE, ora 16.20: Ana Maria Persu, nepoata vicepreşedintelului Consiliului Judeţean Vâlcea a primit mandat de arestare pentru 29 de zile.

Procurorii DIICOT au efectuat  două 2  percheziţii domiciliare pe raza municipiilor Craiova si in localitatea Măldareşti, judeţul Vâlcea, ocazie cu care, la locuinţa invinuitei Ana Maria Persu, a fost descoperită cantitatea de aproximativ 500 grame de cannabis, drogurile provenind dintr - o cultură ilegală infiinţată in judeţul Vâlcea. Drogurile aveau o destinaţie precisă trebuiau să ajungă pe raza muncipiului Craiova.

VIDEO

Alături de Ana Maria Persu mai sunt cercetaţi pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri şi Dan Alexandru Persu şi Bogdan Nicolae Mavrea.

Nepoata vicpreşedintelului Consiliului Judeţean Vîlcea a fost reţinută pentru 24 de ore, iar împotriva lui Dan Alexandru Persu şi Bogdan Nicolae Mavrea s-a dispus măsura obligării de a nu părăsi localitatea.

VIDEO

Ana Maria Persu lucrează la o bancă din Craiova, iar de aproximtiv locuia cu chirie. Drogurile au fost găsite ascunse în şifonierul fetei „Tânăra a fost reţinută pentru 24 de ore, iar astăzi va fi prezentată la Tribunalul Dolj cu propunerea de arestare preventivă“, a spus Adrian Glugă, procuror şef în cadrul DIICOT Craiova.

Vom reveni cu amănunte!  

Craiova



Partenerii noștri

image
canal33.ro
Ultimele știri
Cele mai citite