Craiova: VIDEO ŞOCANT: Elevii învaţă cum să facă sex pe malul Jiului

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Elevii unui Liceu din Filiaşi au transformat malul Jiului în platou pentru show-uri sexy: fetele s-au filmat în poziţii indecente, iar doi băieţi se pozau când simulau o partidă de sex între homosexuali. Filmuleţul a fost postat pe YouTube chiar de ei.

Internetul este invadat cu filmuleţe obscene, ai căror protagonişti sunt tineri de liceu sau chiar de clasele generale. Ultima postare care şochează opinia publică este un videoclip realizat de câţiva elevi ai unui liceu din localitatea doljeană Filiaşi. Aceştia s-au filmat pe malul Jiului în timp ce exersau poziţii sexuale, în faţa altor elevi.


În filmuleţ apare şi o minoră care este pipăită în văzul tuturor participanţilor în timp ce se afla deasupra unuia dintre băieţi. De asemenea, alţi doi tineri, ambii de sex masculin mimează un act sexual. În tot acest timp, cei doi se prostesc scoţând gemete specifice unui act sexual.


Părerea psihologilor
Specialiştii spun că, din motive diferite, părinţii sau profesorii nu gestionează imaginile pe care copiii sau elevii le postează pe internet şi că este destul de şocant pierderea realităţii. „Este deja cunoscut faptul că minorul crede că aşa se identifică mai bine cu pseudo-vedeta preferată. El învaţă prin intermediul internetului să nu mai asimileze realitatea şi frumosul, iar atunci când se întâlnesc mai mulţi tineri, totul se rezumă la componenţa psiho-sexuală şi la imaginile pe care le-au reperat de pe internet”, a explicat psihologul.

După vârsta de 13-14 ani, tinerii devin extrem de curioşi. De multe ori, discuţiile lor se rezumă doar la sex. Neavând personalitatea definită, copiază tot ce văd, în special la vedete, menţionează psihologii. „Ar trebui ca fiecare şcoală să aibă măcar un psiholog pentru a purta discuţii cu elevii despre sexualitate şi să îi facă să înţeleagă în mod pozitiv aspectele socializării. Acest lucru se poate realiza printr-o colaborare între profesor, psiholog şi familie”, mai spune psihologul.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite