Craiova: VIDEO / Directorii demişi acuză ISJ Dolj de ilegalităţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: VIDEO / Directorii demişi acuză ISJ Dolj de ilegalităţi
Craiova: VIDEO / Directorii demişi acuză ISJ Dolj de ilegalităţi

Fostul director al Liceului Teoretic Henri Coandă, Mihai Dragu, a organizat o conferinţă de presă pentru a semnala neregulile din cadrul Inspectoratului Şcolar Judeţean Dolj.

Au fost prezenţi mai mulţi directori demişi, care consideră că destituirea lor a fost făcută în mod abuziv. „Există zece plângeri penale împotriva ISJ Dolj. Trebuie să demascăm mascarada asta“, a fost prima reacţie a lui Dragu. Deciziile luate de inspectorat sunt considerate abuzive şi s-a apelat deja la instanţă. „Nu poţi schimba un director în timpul mandatului, şi mai mult, directorul adjunct de la Electroputere a fost instalat pe postul de director la Colegiul Naţional Economic Gheorghe Chiţu“, a dezvăluit directoarea demisă de la colegiul amintit, Corina Prică.

Aceasta a explicat modalitatea în care a fost evaluată şi a primit calificativul nesatisfăcător. „Au venit neanunţaţi şi le-am pus la dispoziţie toate actele. Mi-au spus că am totul în regulă şi după aceea am primit calificativul nesatisfăcător fără să primesc o explicaţie. Am revenit în perioada comunistă, stalinistă, nu se poate vorbi de democraţie. Asistăm la nişte abuzuri, şantaj şi ameninţări“, a completat fostul directorul al Colegiului Naţional Economic.

Vezi declaraţiile făcute de Mihai Dragu, directorul adjunct al Liceului Teoretic Henri Coandă, Marius Tiţa, şi Corina Prică.

Get the Flash Player to see this player.

url=/editor_files/Flash/filmazi_.flv width=300 height=200 loop=false play=false downloadable=false fullscreen=true displayNavigation=true displayDigits=true align=left dispPlaylist=none playlistThumbs=false

Get the Flash Player to see this player.

url=/editor_files/Flash/filmazi1_.flv width=300 height=200 loop=false play=false downloadable=false fullscreen=true displayNavigation=true displayDigits=true align=left dispPlaylist=none playlistThumbs=false

Get the Flash Player to see this player.

url=/editor_files/Flash/filmazi2_.flv width=300 height=200 loop=false play=false downloadable=false fullscreen=true displayNavigation=true displayDigits=true align=left dispPlaylist=none playlistThumbs=false


Directorii demişi din comunele Secu, Unirea şi din Greceşti şi-au manifestat, de asemenea, nemulţumirea pentru modul în care au primit calificativul nesatisfăcător.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite