VIDEO Golanul cu BMW care a omorât un bătrân, prins cu substanţe de acumularea de masă musculară în puşcărie

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Cosmin Drăgan a fost condamnat la cinci ani de închisoare, după ce a omorât în bătaie un bătrân
Cosmin Drăgan a fost condamnat la cinci ani de închisoare, după ce a omorât în bătaie un bătrân

Cosmin Drăgan, a omorât în bătaie un bătrân în 2010 chiar în Vinerea Mare a Paştelui pentru că traversa prea încet strada cu nepoţica lui. Tânărul a fugit de la locul incidentului lăsându-şi victima inconştientă pe trotuar.

Golanul cu BMW  le-a spus anchetatorilor că a victima l-a lovit, iar el nu a făcut decât să se apere. Pe imaginile surprinse de camerele video se vede clar cum bătrânul este lovit cu bestialitate. La scurt timp Pavel Rentea a decedat la spital din cauza loviturilor primate. A fost condamnat la cinci ani de închisoare.

VIDEO

Cosmin Drăgan a fost prins cu substanţe de acumulare de masă muscular în penitenciar. Şmecherul cu BMW a fost trimis cinci zile la izolare. Pe rol la Judecătoria Craiova a fost înregistrată o contestaţie împotriva hotărârii judecătorului delegat la Penitenciarul Craiova, care a decis menţinerea pedeapsei de cinci zile de izolare dată de comisia de disciplină.

Cosmin Drăgan a mai stat opt zile după gratii, însă în anul 2008, nu în arestul poliţiei doljene, ci la Gorj.  Drăgan a fost încătuşat la scurt timp după ce şi-a recunoscut  complicitatea la furt.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite