VIDEO Golanii cercetaţi pentru acte de violenţe au fost arestaţi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Tinerii sunt acuzaţi de acte de violenţă
Tinerii sunt acuzaţi de acte de violenţă

Sorin Păun, Marius Trîncă, Dan Prioteasa, Cristian Dumitru şi Virgil Stănică, au primit mandat de arestare pentru 29 de zile. Tinerii sunt acuzaţi de ultraj contra bunelor moravuri, vătămare corporală şi port ilegal de armă albă.

Oamenii legii au ridicat din locuinţele suspecţilor arme albe, săbii, cuţite, folosite de aceştia din divere încăierări.

Tinerii sunt acuzaţi de fapte de violenţă

Golanii au bătut  în noaptea de 11 iunie , în jurul orei 22.30, pe un bărbat din Craiova, care a avut nevoie de 55 de zile de îngrijiri medicale. Agresorii înarmaţi până în dinţi au lovit victima fără motiv, după care au abandomat-o pe o stradă din oraş.  

VIDEO

Poliţiştii au descins ieri la 10 locuinţe din Craiova şi au ridicat opt personae. Cinci au obţinut mandate de arestare pentru 29 de zile „Sunt acuzaţi de comiterii infracţiunilor de vătămare corporală, ultraj contra bunelor moravuri şi tulburarea ordinii şi liniştii publice şi port fără drept de armă albă”, a declarat  Amelia Căprărin, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.
 

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite