Craiova: VIDEO / Droguri aduse din Maroc au avut destinaţie precisă

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: VIDEO / Droguri aduse din Maroc au avut destinaţie precisă
Craiova: VIDEO / Droguri aduse din Maroc au avut destinaţie precisă

Trei tineri din Craiova au fost prinşi chiar în timp ce încercau în zona Metro să vândă 400 de grame de haşiş, contra sumei de 2.000 de euro. Oamenii legii i-au reţinut imediat şi au confiscat marfa.

S-a stabilit că oltenii făceau parte dintr-o reţea mai amplă de traficanţi de droguri, iar stupefiantele ajungeau în ţară pe o filieră bine stabilită: Maroc - Spania - România. „Poliţiştii de la Crimă Organizată se aflau pe urmele celor trei de mai bine de o lună. Acum trebuie să identifice şi restul reţelei de traficanţi de droguri şi să stabilească unde au mai fost distrubuite stupefiante“, a spus Adrian Căpraru, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.

Get the Flash Player to see this player.

url=/editor_files/Flash/ANUL 2009/august/25_08_2009 hasis.flv width=300 height=200 loop=false play=false downloadable=false fullscreen=true displayNavigation=true displayDigits=true align=left dispPlaylist=none playlistThumbs=false



T. Dan, de 21 de ani, M. Nicuşor, de 22 de ani şi C. Daniel de 26 de ani au fost prezentaţi astăzi Tribunalului Dolj cu propunerea de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Sunt acuzaţi de constituirea sau aderarea la un grup criminal organizat şi de introducerea în ţară şi trafic de droguri de risc. Dacă vor fi găsiţi vinovaţi vor sta în spatele gratiilor ani buni.
 

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite