Craiova: VIDEO / Deţinut eliberat medical de doi ani, prins abia azi

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: VIDEO / Deţinut eliberat medical de doi ani, prins abia azi
Craiova: VIDEO / Deţinut eliberat medical de doi ani, prins abia azi

Laureţiu Verdeş, de 47 de ani, din Craiova era căutat de oamenii legii de mai bine de doi ani. Bărbatul a fost eliberat din Penitenciarul de Maximă Siguranţă pe o perioadă de trei luni din motive medicale.

În foaia acestuia scria negru pe alb că suferă de insuficienţă cardio-respiratorie. Pe acest motiv a fost eliberat, însă nu s-a mai întors la închisoare.„Poliţiştii Secţiei 4 l-au identificat pe bărbatul dat în urmărire generală în comuna Brăneşti, judeţul Gorj. Laurenţiu Verdeş a emis mai multe file CEC fără acoperire şi a fost condamnat la o pedeapasă de cinci ani şi şase luni “, a spus Amelia Căprărin, purtător de cuvânt în cadrul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Dolj.

Astăzi, Laurenţiu Verdeş a ajuns din nou în spatele gratiilor la Penitenciarul de Maximă Siguranţă unde îşi va ispăşi restul pedepsei.

Get the Flash Player to see this player.

url=/editor_files/Flash/UG 24_09_2009.flv width=300 height=200 loop=false play=false downloadable=false fullscreen=true displayNavigation=true displayDigits=true align=left dispPlaylist=none playlistThumbs=false



Serghei Gorbunov a fost un alt deţinut eliberat de Tribunalul Dolj, tot pe motive medicale, care nu s-a mai întors după gratii.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite