VIDEO Craiovenii cu şi fără voce se distrează la karaoke

0
Publicat:
Ultima actualizare:

După modelul localurilor din străinătate, majoritatea barurilor din Craiova au început să organizeze seri tematice. Deşi sunt în plină sesiune, studenţii merg în număr mare în localurile unde îşi pot impresiona prietenii cu vocea lor sau se pot amuza pe seama prestaţiilor altora.

În urmă cu câţiva ani, serile de karaoke aveau loc doar în casele tinerilor, care se strângeau şi interpretau piesele favorite cu ajutorul unui calculator, al unui microfon şi al unui program special. Mai nou, barurile din Bănie au copiat modelul din străinătate, unde în majoritatea localurilor se organizează
evenimente speciale pentru tinerii mai mult sau mai puţin talentaţi. Încet, încet, cafenele din Craiova au început să organizeze, cel puţin o zi pe săptămână, seri tematice.

„La karaoke e amuzant“

Gabriela Zanfir, de 24 de ani, a început să meargă la karaoke din toamna trecută, când au invitat-o prietenii, care deja prinseseră gustul distracţiei.
„La karaoke e amuzant, pentru că, indiferent de cât de prost cânţi, nu se supără nimeni, iar dacă se supără oricum n-au ce-ţi face. Ca să te distrezi, nu merge să cânţi acelaşi lucru de fiecare dată“, explică tânăra, care adaugă că acest mod de a-şi petrece timpul liber are şi părţile sale mai puţin bune. „La karaoke, nimeni nu le suportă pe domniţele acelea care le imită pe Andra sau pe Whitney Houston. Noi mergem acolo să ne distrăm, ele ne aduc aminte că de fapt n-avem ce căuta cu microfonul în mână“, este de părere Gabriela.

Unii vin la karaoke „doar să audă voci“

În schimb, alţi tineri, mai timizi, vin la karaoke doar pentru a se amuza pe seama altora. „Merg cu colegii mei de facultate, pentru că acolo auzi fel şi fel de voci. Unii sunt afoni, nu au deloc voce, iar alţii impresionează prin talentul lor“, povesteşte Sorin Ghică, de 21 de ani. Alţi tineri spun că aleg acest tip de distracţie pentru că le oferă şansa de a asculta muzică de calitate.

Printre ei se numără şi Anamaria Olteanu, de 24 de ani, care merge la karaoke de trei ani, aproape în fiecare zi de vineri. „Îmi place şi că tinerilor care cântă nu le pasă dacă au sau nu voce, dacă cei din jur râd de ei sau nu“, spune Anamaria. Seri de karaoke se organizează în baruri precum One, Ambient, Craiova Veche, Cafe-teatru Play, Middle Pub, Rendez-Vous, Patrik’s Pub, Sweet Escape şi altele.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite