VIDEO / Craiova: Elevii talentaţi, premiaţi la Oltenia Star

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Zeci de elevi, însoţiţi de părinţi şi bunici, au concurat şi şi-au aplaudat colegii
Zeci de elevi, însoţiţi de părinţi şi bunici, au concurat şi şi-au aplaudat colegii

Cele mai bune voci din rândul elevilor olteni au fost premiate ieri în cadrul finalei concursului Oltenia Star.

Evenimentul a reunit în amfiteatrul clădirii Inspectoratului Şcolar Judeţean Dolj zeci de elevi ai liceelor din judeţul Dolj, dar şi părinţi şi bunici. Tinerii şi-au aplaudat colegii, care, cu emoţii mai mari sau mai mici au păşit în faţa lor pentru a-i încânta cu piese folk, muzică populară, dar şi muzică uşoară.

Direcţia Judeţeană de Tineret Dolj a oferit diplome pentru primele patru locuri ale fiecărei categorii.

Două eleve cu premiul I

Premiul I pentru muzică Folk a fost câştigat de Andreea Firca de la Colegiul Naţional Fraţii Buzeşti, premiul pentru muzică uşoară a revenit concurentei Alisia Oance, de la Concursul Carol I, iar la categoria muzică populară, câştigătoarea aleasă de juriu a fost Livia Celea, de la Liceul de Artă Marin Sorescu.

Cele mai bune picturi au fost ale elevelor Izabela Colcea, de la Şcoala Populară de Artă şi Meserii Cornetti şi Cristina Ciobanu, de la Colegiul Tehnic Ilie Murgulescu. Cea mai bună caricatură aleasă de membrii juriului a fost cea semnată de Ralucă Bătrânca, elevă a Colegiului Tehnic CD Niţescu.

Şi premiul pentru grafică a fost adjudecat de două eleve. Luciana Mitraca, de la Şcoala Populară de Arte şi Meserii şi Felma Goga, de la Colegiul Naţional Fraţii Buzeşti au fost laureatele acestei categorii.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite