VIDEO Concert cu un Pepe fals,în Craiova

0
Publicat:
Ultima actualizare:

Artistul a declarat că muzica lui este diferită de cea a lui Pepe şi că niciodată nu ar renunţa la ceea ce face, doar pentru a fi pe placul publicului „Mie îmi place ceea ce cânt. Pepe mi se spune de ani buni, iar faptul că lumea mă compară cu acel latino-lover nu face altceva decât să mă bucure. Recunosc că nu îmi place să mă implic în scandaluri şi nici să devin cunoscut altfel. Până la urmă, fiecare face ce vrea. Sunt căsătorit şi sunt un familist convins, poate din acest punct de vedere semăn puţin cu Pepe", a spus artistul.

„Nu vine Pepe?'"

Craiovenii au aşteptat cateva ore bune să îl vadă pe fostul soţ al Oanei Zăvoranu pe scenă. Când au aflat că de fapt Daniel Ignat, în vârstă de 33 de ani, este Pepe, au fost dezamăgiţi. „Nu vine Pepe în seara asta să cânte? Păi eu pentru el am venit. De ce au anunţat că este invitat, dacă nu este aşa? Aştept aici de câteva ore", a spus Ioana Dinculescu, din Craiova.

VIDEO Ascultă aici cum cântă aici Pepe

Primăria Craiova a anunţat că sâmbătă seara vor urca pe scenă Simona Nae, Alessia, Narcotic, Pepe, Viţa de Vie şi Guess Who. Daniel Ignat, zis şi Pepe, nu a fost recunoscut de cei care au venit să îl aştepte la intrarea în oraş.I-am rugat pe cei de la Primărie să mă aştepte la intrarea în oraş, pentru că nu ştiam cum să ajung aici. Am stat cam o jumătate de oră acolo, apoi am văzut o maşină oprită în drum. M-am dus la şofer şi l-am întrebat dacă pe mine mă aşteaptă. El mi-a spus că trebuie să vină Pepe, însă când i-am spus că eu sunt nu i-a venit să creadă. Am mai avut astfel de incidente şi la alte concerte. Este adevărat că eu şi cu Pepe nu semănăm absolut deloc. Poate doar că amândoi avem părul lung", a mai spus, cu zâmbetul pe buze, Daniel Ignat.

Oltenii au mai declarat că melodiile celui căruia i se spune Pepe nu sunt pe sufletul lor „Pepe adevăratul cântă mult mai bine. Ce melodii de dragoste are acesta? Noi, oltenii, suntem mai melancolici şi ascultăm altceva. Trebuie să recunosc că trupa AC/DC nu mi-a plăcut niciodată", a spus Cristina Dinu, din Craiova.

Daniel Ignat a declarat că el nu are probleme în dragoste ca Pepe. „Am o relaţie frumoasă şi bazată pe sinceritate. Iubita mea este alături de mine tot timpul şi mă însoţeşte peste tot. În viitor vreau să devin un cântăreţ cunoscut şi peste graniţă. Lucrez cu trupa la un album nou cu piese rock", a mai spus Pepe cel fals.

Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite