Craiova: VIDEO / Gaz Metan CFR este pregătită pentru duelul cu Minerul Lupeni

0
Publicat:
Ultima actualizare:
Craiova: VIDEO / Gaz Metan CFR este pregătită pentru duelul cu Minerul Lupeni
Craiova: VIDEO / Gaz Metan CFR este pregătită pentru duelul cu Minerul Lupeni

Singura reprezentantă a Craiovei în Liga a II-a va susţine mâine, de la ora 11.00, un joc important în faţa formaţiei Minerul Lupeni. Chiar dacă au evoluat în cupă miercuri, gazdeleau avantajul că au menajat opt dintre titulari.

Gaz Metan CFR are două puncte în plus faţă de Minerul Lupeni şi porneşte cu prima şansă în partida de mâine. După calificarea în optimile Cupei României, Jerry Gane nu îşi doreşte decât să evolueze pe teren propriu în faza următoare a competiţiei. „Suntem bucuroşi după meciul din cupă. Acum ne dorim cel mai mult să jucăm în optimi la Craiova, să aducem o echipă importantă la Depou. Pentru mine toţi jucătorii sunt titulari, iar în ziua jocului îi aleg pe cei mai buni unsprezece fotbalişti “, a spus Gane.

Tehnicianul craiovean ştie că echipa de la Depou trebuie să câştige în faţa Minerului Lupeni. „În partida cu Minerul Lupeni vrem toate cele trei puncte. Nu ne mai permitem să pierdem puncte acasă. Echipa are nevoie de continuitate în campionat. Avem informaţii despre Minerul Lupeni. Ştim că este o echipă bună, cu experienţă în Liga a II-a. În primele meciuri a fost tracul debutului în eşalonul secund şi de aceea au fost câteva rezultate nedorite“, a încheiat Jerry Gane.

Portarul Victor Râmniceanu a avut o contribuţie decisivă pentru calificarea Gazului în optimile de finală. „Am simţit că pot să apăr acel penalti. Am avut şi noroc. Din trei lovituri, una a fost în bară, alta - trimisă peste poartă şi pe ultima am apărat-o. Îmi doresc să evoluez cât mai bine de la meci la meci, să nu rămân la acest nivel.“



Craiova



Partenerii noștri

Ultimele știri
Cele mai citite